Vpichovací teploměry Greisinger pro profesionály

Vpichovací teploměry se uplatňují v laboratorní praxi velmi často. Uplatní se v laboratořích, při kontrole jakosti a sledování výrobních procesů, v potravinářství, v medicíně, chemii, farmacii, při analýze vody a v neposlední řadě i v geologii pro měření teploty půdy. Používají je také zemědělci k měření teploty obilí nebo třeba kompostu. Teploměry značky Greisinger jsou vhodné pro potravinářské kontroly dle HACCP a dle standardu EN13485 (Teploměry pro měření teploty vzduchu a výrobků při přepravě, skladování a distribuci chlazených, zmrazených, hluboko zmrazených/rychle zmrazených potravin a zmrzliny – Zkoušky, provedení, použitelnost).

Jak funguje vpichovací teploměr?

Vpichovací teploměr se obvykle skládá z vyhodnocovací jednotky a teplotní sondy umístěné na přívodním kabelu, tak aby bylo možné teplotní sondu umístit do měřené látky a pohodlně odečítat teplotu na zobrazovací jednotce. Jak to vypadá u profesionálního teploměru značky GREISINGER GMH 2710 s teplotním rozsahem měření -200.0 AŽ +200.0 °C se můžete přesvědčit na následujícím obrázku. Velmi kvalitní značkový vpichovací teploměr Greisinger je nyní v naší nabídce.

Vpichovací teploměr

Vpichovací teploměr

Tento vpichovací teploměr můžete zakoupit zde.

Technická data vpichovacího teploměru

Technická data vpichovacího teploměru

Uvedené vysoce kvalitní vpichovací teploměry mají díky velkému teplotnímu rozsahu široký rozsah použití. Jedná se o kvalitní německé výrobky se zárukou a minimálním počtem reklamací.

Teploměr se sondou

Vpichovací teploměr

Typ GMH2710 se dodává ve dvou variantách, které se liší provedení sond. Pro použití v terénu doporučujeme spíše variantu GMH2710, která má poněkud robusnější teplotní sondu. GMH2710-K nalezne uplatnění spíše v čistém prostředí laboratoře. Všechny zde uvedné teploměry mají excelentní přesnost 0,1%. 

Použití vpichovacích teploměrů

Použití vpichovacích teploměrů

Další typy profesionálních vpichovacích teploměrů Greisinger v naší nabídce

VPICHOVACÍ TEPLOMĚR GREISINGER GTH175/PT, -199,9 AŽ +199,9 °C

VPICHOVACÍ TEPLOMĚR GREISINGER GMH 2710, -200.0 AŽ +200.0 °C

VPICHOVACÍ TEPLOMĚR GREISINGER GMH 2710K, -200.0 AŽ +200.0 °C

K této řadě profesionálních vpichovacích teploměrů si můžete přikoupit i ochranný kryt, aby Vám přístroj vydržel co nejdéle.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *