Redukce – adaptér ze SCHUKO na českou zásuvku

Máte přístroj s německou vidlicí? Potřebujete redukce schuko na českou zásuvku / adaptér na německou zásuvku? Na českém trhu se stále objevují výrobky určené pro trh v západní Evropě, které mají síťové vidlice bez otvoru pro kolík českých zásuvek. Může to být nemilé překvapení, když takouvou vidlici potřebujete zasunout do české zásuvky. Díky našemu adaptéru mezi českou zásuvkou a standardní evropskou SCHUKO vidlicí můžete bez problémů používat tyto přístroje i v České republice. Tento adaptér koupíte v našem eshopu puhy.cz zde.

adaptér na německou zásuvku

Adaptér mezi českou a německou zásuvkou

Prosím kupte si naši kvalitní redukci a nedělejte to takto, mohlo by Vás to stát život:

Takto prosím přístroje nepřipojujte.

Takto prosím přístroje nepřipojujte.

Aby jste nemuseli do každé země vozit zvláštní cestovní redukci, máme pro Vás tip. Můžete si u nás zakoupit univerzální adaptér navíc i s USB nabíječkou do většiny zemí světa. Kompaktní a všestranný adaptér World MUV USB od renomované společnosti SKROSS umožňuje bezpečné připojení všech neuzemněných přístrojů s 2-pólovou zástrčkou ve více než 220 zemích celého světa. Současně lze přes výkonnou integrovanou USB nabíječku nabíjet až dvě USB zařízení. Líbí se Vám? Máme ho skladem. Díky nastavitelným výsuvným konektorům lze přizpůsobit do zásuvek po celém světě.

S tímto adaptérem si vystačíte po celém světě.

Univerzální adaptér pro zásuvky celého světa

A jak je to americkými přístroji, které chcete používat v ČR? Když si dovezete přístroj z USA, nestačí už jen redukce / adaptér, ale je potřeba převodník napětí na tam v síti obvyklých 110V. Nezoufejte, převodník – měnič pro většinu přístrojů z 230V na 110V není drahá záležitost a naleznete ho zde. Je potřeba ho správně dimenzovat, vybrat podle příkonu připojovaného přístroje. V naší široké nabídce si jistě vyberete ten správný měnič.

Zajímavé odkazy o zásuvkách celého světa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *