Vánoční tipy na dárky: Digitální fotorámeček 7", Meteostanice WH1270, Digitální váha do 150kg

Pokud přemýšlíte, čím potěšit své blízké na Vánoce, máme pro Vás několik tipů. Např.

Digitální fotorámeček 7″

Díky tomuto digitálnímu fotorámečku si můžete prohlížet fotografie i přehrávat video nebo hudbu. Umožní Vám prohlížet digitální fotografie s přáteli kdekoliv stejně jako papírové. Výhodou je ostrý obraz( 480×234) bodů s úhlopříčkou 7´´(17,78cm).

Načtení fotografií do rámečku je velmi snadné. Stačí připojit USB flash disk (zabudovaný USB port USB 2,0) nebo vložit SD/MS/MMC kartu.

Pro načtení hudby a filmů jsou podporovanými  formáty audio MP3/WMA, video JPEG,MPEG1,2,4/AVI/DAT.

Napájení 12V, spínaný adaptér 230/12V/1,2A je součástí dodávky.

Další technické informace najdete na našich stránkách u popisu tohoto Digitálního fotorámečku 7″ na SD/MS/MMC,vstup USB.

Pokud neodpovídá tento fotorámeček Vašim požadavkům, podívejte se na další nabídku fotorámečků na našich stránkách.

Meteostanice WH1270

Mezi velmi oblíbené vánoční dárky patří meteorologické stanice. Jedná se o praktický dárek, který potěší nejen obdarovaného člena rodiny, ale slouží i celé rodině.

Ideálním typem meteostanice pro rodinu s menšími dětmi je např. Meteostanice WH1270. Díky zobrazené postavičce i menší děti poznají, zda mají jít do školy s deštníkem nebo třeba v čepici.

Kromě animované předpovědi počasí jsou důležitými ukazateli venkovní a vnitřní teplota, dále pak vlhkost a tlak vzduchu. Součástí je samozřejmě i vždy přesný DCF čas, budík a možnost podsvícení displeje.

Další meteostanice najdete na našich stránkách v kategorii Technika pro dům, byt a firmuTeploměry, hodiny, meteostanice.

Kde si můžete vybrat meteostanice od základních až po ty téměř profesionální.

Digitální váha do 150kg

Praktickým dárkem může být i kulatá digitální osobní váha z bezpečnostního skla pro maximální hmotnost 150 kg s rozlišení 100g. Má velký dobře čitelný čtyřmístný LCD displej, automatické zapnutí při našlápnutí, automatické vypnutí po 5 s nečinnosti a indikaci vybité baterie. Napájení: 3V baterie (baterie jsou součástí balení).

Další zboží z této kategorie najdete na našich stránkách v kategorii Technika pro dům, byt a firmu – váhy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *