Trezor otevíraný otiskem prstu

Proč mít doma trezor?

Ze statistiky Policie ČR vyplývá, že v roce 2011 bylo v České republice zaznamenáno téměř 60 000 případů krádeže vloupáním, což je nárůst zhruba o 1 000 případů oproti roku 2010. Mezi nejčastěji napadené objekty patří rodinné domy, chaty, byty, firmy, … Je tedy na místě své cennosti chránit a zabezpečit proti krádeži.

Pro snadnější manipulaci bez nutnosti používání klíčů je možné zvolit Trezor otevíraný otiskem prstu.

Tento trezor je vyjímečný tím, že pro otevření je použita metoda porovnání otisku prstu. Jde o technologii 21. století. Trezor je opravdu velmi dobře zabezpečen a otevírání je zároveň velmi jednoduché a rychlé. Pokud oprávněná osoba přiloží prst na čtečku otisku, přístroj tento otisk vyhodnotí a trezor odemkne. Nemusíte hledat žádné klíče, přiložíte prst a trezor je odemčen.

Trezor je vyroben z jakostní oceli tloušťky 2 mm, dvířka tloušťky 6 mm.

Další technické parametry:

– rozměr (Š x V x H): 380 x 250 x 200 mm

– váha: 12 kg

– počet oprávněných uživatelů: až 99

– nouzové otvírání trezoru bezpečnostním klíčem

– stavový LCD displej

– motorové otvírání zámku

– napájení elektroniky trezoru: 4 x 1,5 v AA baterie

Tento trezor otevíraný otiskem prstu je v červencové akci, tedy výhodná cena !!!

Širokou nabídku trezorů najdete na našich stránkách www.puhy.cz v sekci Technika pro dům, byt a kancelář – Úschovna peněz nebo v sekci Zabezpečovací systémy – Biometrické snímače.

Pro dokonalé zabezpečení je vhodné trezor kombinovat s dalším zabezpečovacím zařízením, jako je elektronické zabezpečení, bezpečnostní dveře apod. Širokou nabídku zabezpečovacích zařízení najdete opět na našich stránkách www.puhy.cz v sekci Zabezpečovací systémy, kde jsou na výběr jednoduché sirény, hlásiče, alarmové soupravy a další.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *