Signalizátor záběru FISHTRON SX1

Signalizátor záběru FISHTRON SX1

Signalizátor FISHTRON SX1 byl navržen jako 100% dešti odolný a vydrží i pád do vody. Tyto vlastnosti byly testovány akreditovanou zkušebnou viz obrázky a popis zde.  Při těchto testech byla potvrzena špičková kvalita výrobku. Vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům zajišťují zejména dvě gumová těsnění, membránové tlačítka a odolný materiál, ze kterého je signalizátor vyroben. V neposlední řadě přispívá k vysoké spolehlivosti digitální princip a elektronika na bázi moderního mikroprocesoru. Ovládání veškerých funkcí je tlačítkové. Indikátor je vybaven nadstandardními funkcemi a možnostmi nastavení.

Funkce a vlastnosti:
– optická a zvuková signalizace s regulací hlasitosti a výšky tónu (možnost zvolit tóny i melodie)

– zvukové rozlišení směru odvíjení vlasce (signalizace padáku)

– nastavení citlivosti (délky potahu vlasce). Pozor! Přidali jsme i možnost přepnout na extrémní citlivost (délka potahu cca 4,5mm), který využijete při lovu dravců, na feedr apod. Opravdová specialita, kterou zatím naše výrobky neměly.

– unikátní funkce AUTOMATICKÉ NAUČENÍ CITLIVOSTI , kdy se signalizátor naučí a do paměti uloží vámi požadovanou citlivost

– programovatelný konektor pro připojení dálkového příposlechu FLAJZAR DBP nebo swingeru

– unikátní funkce plynulé regulace jasu – nastavte si intenzitu LED diody dle libosti , ve dne můžete přidat, v noci ubrat …

– další nebývalá funkce – nastavení času paměťové LED v rozsahu cca 1 sek až 60 sek.

– rozměry jen 91mm(výška) x 38mm(hloubka) x 49mm(šířka v oblasti tlačítek), šířka vidličky pro vložení prutu 18 mm

– napájení 3V (dva články LR1), články jsou součástí dodávky

– nabízíme v barvách LED: zelená, červená, žlutá, a nejoblíbenější modrá – DOPORUČUJEME.

– gumové vystýlky ve vidličce, chránící váš prut

– inteligentní řízení spotřeby, dlouhá životnost baterie

Záruka 3 roky.

Kromě tohoto signalizátoru můžete na našich stránkách www.puhy.cz najít i další typy v sekci elektronika pro rybáře – signalizároy záběru, kde najdou i levnější signalizátory jako např. Signalizátor záběru SBI-862 nebo Signalizátor záběru NBI-867 . Rybáři si mohou dále vybrat z nabídky příposlechů a bezdrátových sad nebo různě barevné svítící swingery.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *