Termostatické hlavice

V podzimním období se zvyšuje zájem o technologie umožňující úspory energie. Díky kvalitnímu termostatu nebo termostatické hlavici můžete ušetřit až desítky procent nákladů na vytápění. Například s novinkou v našem sortimentu – termostatickou hlavicí PH 50 můžete nastavit 5 přednastavených teplotních programů, případně vytvořit svůj program přesně podle potřeby.

Jak to v praxi funguje?

Na radiátor umístíte termostatickou hlavici a ta příslušný radiátor otevírá nebo přivírá, aby v místnosti byl nastavená teplota daná programem. Přes den udržuje nastavenou teplotu například 21,5°C a v noci 19°C. V noci pak může radiátor třeba úplně uzavřít.  Při odjezdu na dovolenou zapnete funkci protizámrzu a radiátory se otevřou jen v případě, že v místnosti je méně než 5°C aby nedošlo k zamrznutí.

Výhodou je, že takto můžete regulovat teplotu v každé místnosti samostatně a pro každou místnost si nastavit individuální teplotní program. Termostatická hlavice PH 50 patří spíše ke komfortnějším výrobkům, na puhy.cz naleznete ale i levnější variantu hlavice, např tento typ.

Termostatická hlavice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *