GSM spínač Lite

GSM spínač LITE je levnější alternativou ke GSM spínači GS300. A co je nového? Na prvním místě to je výrazně nižší cena, dále menší hmotnost o 100 gramů, kvalitnější spínací prvek a absence externího vstupu a výstupu a termostatu – tuto funkci většina zákazníků stejně nepoužívá. Samozřejmě je možné zakoupit i plnohodnotný GSM spínač GS300.

K čemu slouží? Jde o jednoduché zařízení sloužící k ovládání výstupní zásuvky, ovládání spotřebičů pomocí SMS a prozváněním pomocí mobilního telefonu. Je tedy možné, že z dovolené v zahraničí ovládáte klimatizaci ve Vašem domě, restartujete počítače nebo wifi přístupové body, pokud je potřeba, atd… GSM sluha obsahuje integrovaný mikrofon pro odposlech prostoru, kde je instalován, což umožňuje např. zavolat na číslo SIM vložené v GSM spínači a slyšet tak, co se děje v okolí zařízení. Pokud máte vzdálenou chalupu od svého bydliště nebo vyrážíte na dovolenou, můžete se lehce přesvědčit, zda ve Vašem domě, případně chatě, není nějaký nezvaný host. Je-li pro Vás tato funkce zbytečná, je možné ji deaktivovat.

Doporučené použití:
  • Zapínání a vypínání spotřebičů pomocí SMS a prozvoněním: 230V,16A
  • Vzdálený restart serverů a prvků sítí
  • Odposlech
  • Funkce časového plánovače

Širokou nabídku GSM zařízení pro dálkové spínání spotřebičů, ovládání bran, GSM pagery a komunikátory najdete na stránkách www.puhy.cz v kategorii GSM ovládání a měření. Dále Profesionální GSM / GPRS / EDGE modemy a komunikátory, např. GSM komunikátor, pager-alarm uGATE (micro gate), který je nejmenším a nejlevnějším profesionálním sestaveným GSM komunikátorem na trhu.

Pro dálkové ovládání elektrických pohonů závor, vrat nebo dveří mobilním telefonem je určeno GSM zařízení Majordom. Integrovaný GSM modul zaručí snadné ovládání pomocí prozvonění.

Bezkonkurenčně cenově výhodným je GSM komunikátor TM340, který je univerzálním GSM komunikátorem, přinášejícím informace pomocí GSM sítě. Může sloužit jako samostatná jednotka nebo připojené výstupní zařízení k libovolné zabezpečovací ústředně…více zde.

Pro střežení bytu, domu, chaty, garáže, atd. se hodí kompaktní GSM alarm DRAGON (DRAK) se zabudovaným pohybovým senzorem PIR, který v případě narušení objektu volá a odesílá majiteli SMS zprávu na jeho mobilní telefon. Zprovoznění je velmi jednoduché a zvládne ho i naprostý laik.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *