Multimetry a testery pro síťové UTP a FTP kabely

V nabídce máme několik typů testerů kabelů, používaných pro telefonní a datové rozvody s konektory obvykle RJ11 nebo RJ45. Nejlevnější tester, který pouze odhalí zda je kabel správně zapojen, přerušen nebo zkratován nabízíme pod označením Tester kabelu CAT, USB, BNC line tester Tento výrobek umožňuje testovat kabely počítačových sítí s konektory RJ-45, telefonní kabely s konektory RJ11, BNC koaxiální kabely a dokonce testovat i kabely USB.

Jednoduchý tester pro rychlou kontrolu kabelů

Tester kabelů RJ45, RJ11, BNC a USB

Dále nabízíme: Jednoduchý multimetr, určený pro techniky, kteří se starají o strukturovanou kabeláž nebo techniky poskytovatelů internetu. Multimetr s testerem konektorů RJ 45 a UTP/FTP kabelů kromě běžných elektrických veličin umí měřit i kabely pro telefon nebo internet s konektory RJ45 nebo RJ11. Jedná se o jednoduchý test přerušení, zkratu nebo vše ok, který v naprosté většině případů stačí pro odhalení vadného kabelu.

Multimetr má integrovány dva RJ45 konektory na horní straně nad displejem. Tyto konektory slouží pro test kabelu, pokud máte oba konce dostupné na jednom místě. Pokud chcete měřit již zabudovaný kabel, je přibalena ještě měřicí kostička která se umístí na druhý konec kabelu a provede se měření.

Tester kabelů s konektroy RJ 45 vestavěný v praktickém multimetru

Multimetr s testerem UTP/FTP kabelů s konektory RJ45

Pro vyhledávání kabelů pod omítkou můžeme doporučit tento multimetr se sondou který umožňuje vyhledávat kabely až do hloubky 10cm.

Hledač kabelů

Vyhledávač kabelů až 10cm pod omítkou

Dalším velmi povedeným testerem kabelů je tento tester kabelů: Tester kabelů Voltcraft CT-20TDR .

Tester kabelů Voltcraft CT-20TDR

Tester kabelů Voltcraft CT-20TDR

Přístroj umožňuje rychlou kontrolu zapojení 2 – 8 – mi pólových kabelů s konektory RJ11, RJ45 a BNC včetně měření již nainstalovaných kabelů pomocí vzdálené měřicí sondy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *