Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft White

Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft White
Cena nyní (s DPH):
327,- Kč
bez DPH
270,-
ks


    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: t_06439135

  • Užijte si optimální úroveň vlhkosti v místnosti, kterou si vyberete. Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft je vybaven nádrží o objemu 220 ml. Zařízení podporuje 2 režimy stříkání a díky originálnímu designu může plnit i dekorativní funkci. Navíc nabízí 2 režimy svícení a až 7 barev, takže se osvědčí i jako spolehlivý zdroj světla.

    Remax Spacecraft úspěšně zvlhčuje vzduch v místnostech o velikosti až 8 m2. Díky vysokému objemu rozprášení vody 40 ml/h je zařízení schopno rychle dodat optimální úroveň vlhkosti a zaručuje nejvyšší úroveň pohodlí. Navzdory vysoké účinnosti pracuje zvlhčovač překvapivě tiše – nemusíte se bát, že by vám při odpočinku nebo práci překážel rušivý hluk.

    Přizpůsobte provoz zvlhčovače vašim potřebám. Remax Spacecraft nabízí dva režimy sprejování – konstantní a přerušovaný. Díky tomu je ideální pro každou situaci, bez ohledu na podmínky v místnosti. A co víc, kapacita nádržky je celých 220 ml, což umožňuje používat přístroj delší dobu bez nutnosti častého doplňování.

    To, co odlišuje zvlhčovač Remax Spacecraft od ostatních zařízení, je jeho futuristický design – jeho tvar připomíná kapsli obsahující astronauta. Zařízení navíc nabízí dva režimy svícení a až sedm barev, což vám umožní přizpůsobit jej vašim individuálním estetickým preferencím. S tím můžete snadno vytvořit jedinečnou atmosféru v místnosti!

    Provoz zvlhčovače značky Remax vám nezpůsobí žádné potíže. Vše, co musíte udělat, je připojit zařízení ke zdroji napájení, poté jej spustit pomocí vyhrazeného tlačítka a zvolit provozní režim. Světlo můžete také pohodlně zapínat a vypínat. Zjistěte, jak je to snadné!

    Technické parametry:

    - Barva: bílý
    - Materiál: ABS + PC + silikon
    - Kapacita nádrže na vodu: 220 ml
    - Jmenovitý výkon: 1,5-2W
    - USB-C
    - Rozměry: 110 x 110 x 119 mm
    - Hmotnost: 203 g
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku