Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft Pink

Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft Pink
  • Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft Pink
  • Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft Pink
  • Zvlhčovač REMAX RT-A730 Spacecraft Pink
Cena nyní (s DPH):
251,- Kč
bez DPH
207,-
ks


    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: t_06441767

  • Vychutnejte si optimální úroveň vlhkosti ve vámi zvolené místnosti. Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft je vybaven nádržkou o objemu 220 ml. Přístroj podporuje 2 režimy rozprašování a díky svému originálnímu designu může plnit i dekorativní funkci. Kromě toho nabízí 2 režimy osvětlení a až 7 barev, takže se osvědčí i jako spolehlivý zdroj světla.

    Efektivní a tichý provoz
    Remax Spacecraft úspěšně zvlhčuje vzduch v místnostech o velikosti až 8 m2. Díky vysokému objemu rozprašování vody 40 ml/h je přístroj schopen rychle zajistit optimální úroveň vlhkosti a zaručit tak nejvyšší úroveň komfortu. Navzdory vysoké účinnosti pracuje zvlhčovač překvapivě tiše - nemusíte se obávat, že by vás při odpočinku nebo práci rušil nepříjemný hluk.

    2 provozní režimy
    Přizpůsobte si provoz zvlhčovače svým potřebám. Remax Spacecraft nabízí dva režimy rozprašování - stálý a přerušovaný. Díky tomu je ideální pro každou situaci bez ohledu na podmínky v místnosti. Navíc kapacita nádržky je celých 220 ml, což vám umožní používat přístroj delší dobu bez nutnosti častého doplňování.

    Originální design
    Od ostatních přístrojů se zvlhčovač Remax Spacecraft liší futuristickým designem - jeho tvar připomíná kapsli, v níž se nachází kosmonaut. Kromě toho přístroj nabízí dva režimy osvětlení a až sedm barev, což vám umožní přizpůsobit si jej svým individuálním estetickým preferencím. Díky tomu si v místnosti snadno vytvoříte jedinečnou atmosféru!

    Snadné používání
    Ovládání zvlhčovače vzduchu značky Remax vám nebude činit žádné potíže. Jediné, co musíte udělat, je připojit přístroj ke zdroji napájení, poté jej spustit vyhrazeným tlačítkem a zvolit provozní režim. Můžete také pohodlně zapnout a vypnout osvětlení. Zjistěte, jak je to snadné!

    Technické parametry:

    Barva: růžová
    Materiál: ABS + PC + silikon
    Kapacita nádržky na vodu: 220 ml
    Jmenovitý výkon: 1.5-2W
    Port: USB-C
    Rozměry: 110 x 110 x 119 mm
    Hmotnost: 203 g
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku