Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Zebra LS2208 skener čárových kódů kabelové 1D Laser světle šedá ruční USB

Zebra LS2208 skener čárových kódů kabelové 1D Laser světle šedá ruční USB
  • Zebra LS2208 skener čárových kódů kabelové 1D Laser světle šedá ruční USB
  • Zebra LS2208 skener čárových kódů kabelové 1D Laser světle šedá ruční USB
Cena nyní (s DPH):
4651,- Kč
bez DPH
3844,-
ks


    3ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Zebra
  • Kód: c_1308823

  • Ruční skener LS2208 nabízí vysoce kvalitní laserové skenování za příznivou cenu. Je vhodný pro řadu aplikací, při nichž mají být čárových kódů rychle, efektivně a bezpečně detekuje. Kromě skenovacího výkonu byla u LS2208 optimalizována životnost, díky čemuž nabízí dlouhodobě spolehlivý skenovací výkon a odolný, lehký tvar jako v nemocniční lůžku nebo v laboratoři. Vyvážená kombinace faktorů, jako je výkonnost a odolnost, zvyšuje produktivitu a efektivitu zákazníků a zároveň minimalizuje náklady na provoz a údržbu.

    LS2208 shromažďuje data rychle a přesně se stovkami skenování za sekundu a velkou pracovní oblastí a zaručuje vašim zákazníkům vždy optimální pracovní procesy při skenování. Integrovaný laser s 650nm dosahuje rozsahu snímání od kontaktu až po 40 cm při 100% čárového kódu EAN a zajišťuje tak vysokou ergonomii, was an cist a lepší efektivitu práce. Skener je imunní vůči přímému záření běžného slunečního světla, osvětlení kanceláří nebo továren. To spolehlivě zabraňuje chybným čtením externích světelných odrazů a chrání před problémy při následném zpracování dat.

    LS2208 je skener v klasickém tvaru pistole se spouštěcím tlačítkem. Díky tomuto designu je obsluha skeneru velmi jednoduchá a ergonomická. I neškolený personál řídí provoz intuitivně a je s novým pracovním přístrojem seznámen během několika sekund i bez dotazů. Navíc díky ergonomické, vyvážené formě dochází k únavě méně často, čímž se zvyšuje komfort uživatele, což was cosi přispívá k rychlosti a výkonu uživatele.

    Díky integrované dekoraci dokáže skener z domu rozpoznat celou řadu typů 1D čárových kódů a přenáší je na připojený systém. Důležitá je také aktualizovatelnost dekodéry, která se během doby používání jednoduše přizpůsobí nastávajícím typům čárových kódů. Skener pracuje univerzálně na všech rozhraních. Jednoduše si vyberte vhodný kabel pro příslušnou aplikaci. Na základě programovatelného multirozhraní komunikuje LS2208 bez problémů s téměř všemi počítačovými a pokladními systémy i s průmyslovými a zdravotnickými zařízeními. Díky technologii Plug and Play připojíte skener k každému hostiteli několika málo pohyby a ušetříte tak cenný čas při instalaci a nastavení řešení pro zákazníky. Podporované verze rozhraní lze také rozšířit o budoucí generace aktualizací softwaru skeneru.
    LS2208 je koncipována pro každodenní dlouhodobé používání v profesionálním prostředí a byla ověřena, zda opakovaný volný pád z výšky 1,5 m na betonových površích nepoškozoval. Z důvodu patentovaného provedení jednodeskových destiček nemůže dojít k problémům ve spojích mezi deskami, které jsou jednou z nejčastějších příčin selhání u jiných skenerů. Kromě toho má skenovací prvek pro zkapalněný polymer inherentní ochranu proti nárazu, která zajišťuje spolehlivý provoz. Tvrzené sklo odolné proti poškrábání přispívá k konstantní přesnosti při skenování čárových kódů.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: světle šedá
    Oblast použití (skener): maloobchod
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): USB
    Forma provedení (skener): ruční
    Typy skenovatelných kódů: 1D
    Potvrzení úspěšného skenování: akusticky · LED diodou
    Typ skenovací jednotky: Laser
    Bezdrátové skenování: kabelové
    Typ (výrobce): LS2208
    Rychlost skenování (scanrate): 100 Scans/s
    Odstup při skenování: 1095 mm
    Třída bezpečnosti: žádná certifikace
    Poznámka k váze: bez příslušenství
    Hmotnost: 150 g
    Kategorie produktu: skener čárových kódů

    Obsah dodávky

    USB kabel
    Stojan

    Výhody

    Čte všechny běžné 1D čárové kódy

    EAN: 2050009135966
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku