Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Vozík na hadici Gardena Classic 60 HG, 08004-20, 20 m, Ø 13 mm

Tento produkt zatím nemá obrázek
Cena nyní (s DPH):
2377,- Kč
bez DPH
1964,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní ceníkové zboží

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_1194046

  • Tento vozík na hadici je vybavený 20m hadicí řady Classic o průměru 13 mm (1/2"), díly systému Original Gardena (výr. č. 915), nastavitelnou stříkací tryskou (výr. č. 8114) a kohoutovými přípojkami se závity o různých velikostech pro připojení ke kohoutu. Díky vinutí na otáčející se buben bude hadice vždy rovnoměrně namotána a připravena k použití. Výhoda: nemusíte vůbec používat své ruce (ty zůstanou čisté) Díky speciálně tvarovanému podstavci má vysokou stabilitu při stání. Tento podstavec zajišťuje, že se například při tažení za hadici vozík nepřevrátí. V porovnání s předchozím modelem je nový model o 30 % stabilnější. Další speciální funkcí je inovativní sestava rukojeti s individuálně nastavitelnou výškou. Ta umožňuje pohodlné tažení s rukojetí ve výšce, která odpovídá vaší postavě. Rukojeť je také sklopná, což zajišťuje snadné skladování. Otočná osa zabraňuje přetáčení hadice při navinování a rozvinování. Integrovaná protikapací funkce zabraňuje úniku vody po použití nebo při přepravě. Díky zahnuté hadicové spojce uvnitř cívky se hadice nezauzluje a vždy jí protéká plný proud vody. Profi kolečka umožňují snadné a bezproblémové tlačení. Potřebujete-li větší průtok vody, není to problém. Vozík na hadici 60 TS řady Gardena Classic lze kohoutovou přípojkou Profi Maxi-Flow (výr.č. 2801) připojit k systému Gardena Profi.

    Vlastnosti:
    • Pohodlné tažení s rukojetí ve výšce, která odpovídá vaší postavě.
    • Sklopná, jednoduše otočná klika
    • Vozík na hadici 8003 s protikapací funkcí, 20 m 13mm hadice, tryskou (915, 913, 8114) a dalšími potřebnými díly Original Gardena systému.

    Parametry:
    • Vnitřní Ø hadice: 13 mm
    • Vnější délka: 20 m
    • Typ hadice (kategorie): Navíjecí vozík pro zahradní hadici
    • Barva: Šedá · oranžová · zelená
    • Průřez hadice: 1/2 "
    • Množství: 1 ks
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Doporučujeme přikoupit
Právě prohlížené na puhy.cz
Recenze & Hodnocení výrobku