Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Ultrazvukový odpuzovač - plašič PLUS (myší, potkanů, krys, lasiček a kun)

Ultrazvukový odpuzovač - plašič PLUS (myší, potkanů, krys, lasiček a kun)
Cena nyní (s DPH):
849,- Kč
bez DPH
702,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Odpuzovač proti kunám

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: d_0410

  • U nás cena včetně napájecího adaptéru !!!

    Odpuzovač - plašič Plus je určen k odpuzování myší, potkanů, krys, a dalších drobných hlodavců z rodinných domů, chalup, chat, sklepů, půd a jiných uzavřených popř. částečně otevřených prostor. Přístroj má velmi dobrou účinnost i proti drobným šelmám jako je kuna a lasička. Odpuzovač - plašič využívá vysoké citlivosti sluchu hlodavců (kun a lasiček) a vysílá pro tyto škůdce nepříjemné ultrazvukové signály, s automatickou změnou kmitočtu, aby si hlodavci (nebo kuna a lasička) na ultrazvukový signál přístroje nezvykli. Hlodavci (nebo kuna a lasička) jsou tak neustále stresováni a po krátkém čase chráněný prostor opouští. Rozsah účinnosti odpuzovače (plašiče) je dle členitosti prostoru do 200 m2. 
    Odpuzovač - plašič pracuje v kmitočtové oblasti, která je pro člověka za hranicí slyšitelnosti, proto přistroj neruší a neobtěžuje nepříjemným hlukem.

    Naši zákazníci tento přístroj s úspěchem používají i jako odpuzovač - plašič netopýrů. Ultrazvukový signál odpuzovače narušuje orientační systém netopýrů (netopýři se orientují v prostoru pomocí vysílání a přijímání vlastních ultrazvukových signálů).
    Vzhledem k velkým problémům s orientací v prostoru, kde je odpuzovač umístěn, netopýři zpravidla velmi rychle prostor chráněný odpuzovačem opouští.

    NOVINKA! Elektronická část odpuzovače - plašiče Plus je vyráběna technologií povrchové montáže, která výrazně prodlužuje životnost přístroje

    Technické údaje

    • Odpuzovač - plašič Plus je napájen pomocí síťového zdroje - adaptéru pro zasunutí do zásuvky (napájecí adaptér je součástí balení).
    • Instalace odpuzovače je velmi snadná a spočívá pouze v zasunutí síťového zdroje do zásuvky a umístění přístroje do chráněného prostoru.
    • Správnou funkci odpuzovače - plašiče signalizuje vestavěná LED dioda.
    • Příkon napájecího zdroje je velmi malý, cca 1W.
    • Rozměry: 108 mm x 63 mm x 63mm.
    • Hmotnost: 130g
    • VYROBENO V ČR!
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...
Související články Odpuzovače hmyzu a hlodavců
Recenze & Hodnocení výrobku