Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Topinkovač ORAVA HR-106

Topinkovač ORAVA HR-106
Cena nyní (s DPH):
599,- Kč
bez DPH
495,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08856871

  • Topinkovač ORAVA HR-106
    Stylový topinkovač, který vám zpříjemní každé ráno, svačinu i večeři. Bez zbytečného množství oleje připravíte lahodné topinky nebo rozmrazíte pečivo z mrazáku – k tomu využijete dodávaný rošt na rozpékání. Vše je s tímto modelem tak snadné, že si s přípravou snídaně jako poradí každý. Třeba i vaše děti.

    Přístroj nabízí standardně dva otvory pro přípravu dvou topinek najednou. Jeho přihrádky jsou dostatečně široké, takže se nebojí jak tenkých, tak ani silných plátků. Rovnoměrné opečení pak hlídá i dostatečný výkon 650 W, který můžete regulovat v 5 stupních. To znamená, že snadno připravíte lehce opečený chléb ke snídani i dozlatova opečené topinky třeba k tataráku. K dispozici jsou také funkce pro okamžité přerušení opékání, rozmrazování a opakovaný ohřev.

    Stejně snadná jako příprava topinek je i následná údržba. Všimnout si totiž můžete výsuvné misky na drobky, které pak pouze stačí vysypat do koše. Retro design upoutá nejen milovníky vintage stylu a kompaktní rozměry naopak potěší každého, kdo přemýšlí hlavně prakticky.

    Technické parametry:

    - funkce rozmrazování DEFROST
    - funkce ohřevu REHEAT
    - 5 stupňů ohřevu
    - tlačítko okamžitého ukončení opékání STOP
    - rošt na ohřev pečiva
    - vyjímatelný zásobník na drobky
    - napájení: 230V / 50Hz
    - příkon: max. 870 W
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku