Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP5588, 8"

Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP5588, 8"
Cena nyní (s DPH):
2988,- Kč
bez DPH
2469,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851794

  • Tablet PRESTIGIO MultiPad PMP5588, 8"Zařízení je z oficiální distribuce pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.
    Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce.

    Parádní tablet s širokoúhlým displejem, dvoujádrovým procesorem a extrémní výdrží baterie za skvělou cenu!

    MultiPad PMP5588 je nadupané zařízení s 8" displejem a Full HD rozlišením, které Vám výborně poslouží k hraní i těch náročnějších her, surfování na internetu přes Wi-Fi nebo prohlížení fotografií z dovolené. Vnitřní 8GB paměť je rozšířitelná pomocí microSD karet až o 32GB, takže se o nedostatek místa pro Vaše soubory nemusíte bát. Operační systém Android s předinstalovanými základními aplikacemi si můžete rozšířit stažením aplikací či her z Google Play, kterých je k dispozici několik set tisíc a jejich počet stále stoupá. Nechybí ani přední kamera pro videohovory. Pro pohodlnější ovládání doma či v kanceláři jistě využijete možnost připojení klávesnice a myši. Neskutečná výdrž baterie umožnuje například poslech hudby až 36h v kuse, navíc ji lze dobíjet přes microUSB port.

    Dvojnásobný výkon
    Procesor Dual Core ARM Cortex-A9 o frekvenci 1,5 GHz poskytuje MultiPadu dvojnásobek výkonu, zlepšuje rychlost a efektivněji využívá energii. Díky tomu se aplikace načítají rychleji, můžete spouštět více procesů najednou a snadno přehrávat rychlá videa a náročné hry.

    Nejlepší grafika
    Sledujte filmy ve Full HD 1080p s ohromující čistotou obrazu a plynulým přehráváním a hrajte na svém MultiPadu nejdynamičtější hry ve 3D.

    Předinstalovaný operační systém Android 4.1
    Android 4.1 Jelly Bean je nejrychlejší a nejlépe běžící verzí Androidu, jež dosud byla vydána. Užijte si extra rychlé načítání stránek, mimořádně citlivý dotykový displej, vylepšený výkon, efektivní využití baterie a další výhody nejnovější verze OS Android.

    Na MultiPadu jsou předinstalovány nejužitečnější aplikace, z nichž většina je v obchodu Google Play zpoplatněna. Prestigio MultiPad je připraven k okamžitému používání, jakmile ho rozbalíte z krabice. Kromě jiného v něm naleznete populární kancelářský balík Office Suite Pro, díky němuž můžete prohlížet a upravovat dokumenty; díky aplikaci eReader Prestigio budete moci číst elektronické knihy - na výběr máte více než 270 000 knih ve 22 jazycích - a upravovat si uživatelské prostředí; aplikace SugarSync Vám poskytne 5GB cloudového prostoru pro zálohování, sdílení souborů a přímý přístup k Vašim datům přímo ze zařízení s Androidem; Barcode Scanner pomocí skenování čárového kódu pomáhá vyhledávat ceny produktů a recenze pro snazší nákupy; a nechybí ani nejpopulárnější mobilní hra Angry Birds!

    Veškeré aplikace, které potřebujete, najdete v obchodě Google Play. Budete moci poslouchat oblíbenou hudbu, číst poutavé knihy a časopisy, sledovat nejnovější filmy a populární seriály, umělecky upravovat fotky, hrát hry a mnoho dalšího.

    Zážitky v HD
    Komfortní 8palcový tablet má HD displej o rozlišení 1280x768 pixelů pro křišťálově čistý obraz. Můžete si užívat sledování filmů na prostorném displeji, a tablet se přesto snadno vejde do kabelky.

    Více příležitostí
    Celou svou mediální kolekci můžete mít stále u sebe- filmy, hudbu, fotogalerii, elektronické knihy i ostatní datové soubory. Vnitřní 8GB paměť lze pomocí micro SDHC/micro SD karet rozšířit až o dalších 32 GB a předinstalovaná aplikace SugarSync Vám přinese 5 GB prostoru v cloudu.

    Za méně získejte více - připojte 3G klíč k micro USB a vychutnejte si na svém MultiPadu připojení přes 3G mobilní internet.

    Pro snadnější ovládání doma i v kanceláři můžete ke svému MultiPadu připojit klávesnici pomocí kabelu OTG. Stejným způsobem můžete k tabletu připojit USB paměť pro přenos dat.

    Zůstaňte na příjmu
    Vysokorychlostní připojení přes (802.11b|g|n) Vám umožní rychlý přístup ke všem informacím, jež Vás zajímají - ať už se jedná o výsledky fotbalového zápasu, recept na oblíbené jídlo, online nákupy nebo rezervace hotelu - a pomůže Vám zůstat v kontaktu s rodinou, přáteli a obchodními partnery díky e-mailu, sociálním sítím a videohovorům s použitím vestavěné kamery.

    Dlouhá výdrž baterie
    Baterie o kapacitě 5000 mAh umožňuje větší výdrž tabletu. Svůj MutiPad nyní můžete dobíjet i pomocí micro USB portu. Připojte tablet k PC a nabíjení bude okamžitě zahájeno. Díky technologii DUal Core pracuje baterie efektivněji, a Vy tak budete moci pracovat s tabletem déle. Přes vysokou kapacitu baterie zůstává tablet lehký a tenký.

    Technické parametry:

    Operační systém: Google Android
    Verze operačního systému: Android 4.2 (Jelly Bean)
    Typ dotykového displeje: Kapacitní
    Rozlišení v pixelech: 1280x768
    Technologie displeje: TFT
    Velikost úložiště: 8 GB
    Počet jader procesoru: 2×
    Grafický čip: Mali-400

    Funkce:
    Wi-Fi
    Senzory
    Gyroskop

    Fotoaparát:
    Rozlišení fotoaparátu: 0,3 Mpx

    Paměť:
    Velikost úložiště: 8 GB
    Operační paměť: 1 024 MB (1 GB)
    Typ interního úložiště: Flash
    Slot pro paměťovou kartu: Micro SDHC

    Procesor
    Model procesoru: ARM Cortex A9
    Frekvence procesoru: 1,5 GHz
    Počet jader procesoru: 2×

    Grafický čip: Mali-400

    Rozhraní tabletu:
    USB Micro 2.0, Výstup pro sluchátka, Reproduktor

    Maximální výdrž baterie: 3,5 h

    Barva: Černá

    Rozměry:
    Šířka: 216,3 mm (21,63 cm)
    Výška: 138,4 mm (13,84 cm)
    Hloubka: 10,1 mm (1,01 cm)

    Hmotnost: 460 g (0,46 kg)

    BALENÍ OBSAHUJE
    • USB kabel a napájecí adaptér
    • OTG kabel
    • Stylové kožené pouzdro
    • Rychlého průvodce
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku