Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Stavebnice PT055 GPS navigátor

Stavebnice PT055 GPS navigátor
Cena nyní (s DPH):
1607,- Kč
bez DPH
1328,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_09810599

  • Stavebnice PT055 GPS navigátor
    Stavebnice přenosného GPS navigátoru řízeného mikrokontrolérem rodiny ATmega firmy ATMEL představuje novinku v sortimentu stavebnic a modulů firmy Tipa. Jedná se o stavebnici umožňující určení přesné polohy, rychlosti, data a času téměř kdekoli na Zemi.

    Zároveň se po zadání cíle stává navigátorem, ukazuje tedy směr cíle pomocí 16 LED tvořících kruh kolem displeje.

    Veškeré ovládání se provádí pouze pomocí tří tlačítek. K přepínání údajů zobrazovaných na displeji slouží 2 tlačítka umístěna vpravo.

    Třetí tlačítko slouží k potvrzování, tedy jako tlačítko „OK“. Plošný spoj nesoucí celé zařízení je potažen černou nepájivou maskou, svítící LED tak více vynikne a samotná deska plošných spojů nijak neruší. Na desku lze připájet jednořadou dutinkovou lištu, která zároveň slouží jako programovací konektor, pokročilejší uživatelé si tak můžou upravit firmware zařízení, neboť veškeré zdrojové kódy jsou volně dostupné na našich webových stránkách. Většina použitých součástek je určena pro povrchovou montáž, tím bylo dosaženo menších rozměrů a tedy i větší portability. Displej je dvojbarevný a díky OLED technologii jsou údaje na displeji snadno čitelné i za přímého slunce. Displej současně dosahuje velmi nízké spotřeby, protože nepotřebuje podsvícení, ale i přes to, jde vidět i ve tmě, neboť svítí samotné pixely. Pokud si chcete stavebnici zabudovat do krabičky, doporučujeme krabičku Z-75 z našeho sortimentu. Dokonce si můžete vybrat ze čtyř různých barev.

    Podrobnější informace a podpora stavebnic na emailu technik@puhy.cz nebo dotazem na stránce níže.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku