Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Stannol HS10-Fair pájecí cín naviják Sn99,3Cu0,7 ROM1 5 g 1 mm

Stannol HS10-Fair pájecí cín naviják Sn99,3Cu0,7 ROM1 5 g 1 mm
Cena nyní (s DPH):
221,- Kč
bez DPH
183,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Stannol
  • Kód: c_1414239

  • Pájecí drát vyrobený dle zásad spravedlivého obchodu (Fair Trade)
    Pro zodpovědnější jednání...

    Ekologický
    Neobsahuje žádné čerstvě vytěžené kovy (zakoupené od prvotních těžařů). · Při výrobě bylo použito velmi čistých druhotných surovin. · Více než 90% tavidla v drátu je · vyrobeno z obnovitelných surovin. · Šetření přírodních zdrojů znamená zodpovědné chování k životnímu prostředí.

    Fair
    Bezkonfliktní původ · Zamezení nespravedlivým pracovním podmínkám · Podpora lokálních nevládních neziskových organizací, potažmo místní spravedlivé těžby cínu prostřednictvím iniciativy Fairlötet e.V., která usiluje o férové obchodování s cínem

    Spolehlivý
    Čistota slitiny odpovídající normě ISO 9453:2006 · Soulad se směrnicí RoHS (bezolovnatý) · Slitina cínu a mědi bez obsahu stříbra · Společnost Stannol je certifikována podle normy na ochranu životního prostředí ISO 14001.

    Pájecí drát HS10 FAIR od společnosti FairLötet podporuje zásady tzv. spravedlivého obchodu (Fair Trade), protože jeho výroba přispívá k omezování zdraví škodlivých a nedůstojných pracovních podmínek. Díky použití evropských druhotných surovin a brazilské přírodní pryskyřice (tzv. kalafuny) produkované trvale udržitelným způsobem byly dodrženy 4 základní principy Mezinárodní organizace práce (ILO), zaručena mzda odpovídající aspoň existenčnímu minimu a zajištěna ochrana životního prostředí při těžbě surovin a jejich dalším zpracování. Pájecí drát HS10 FAIR je první krokem směřujícím k produkci a spotřebě umožňující trvale udržitelné hospodaření pro všechny zúčastněné. Začlenění důlních pracovníků a znečištěním životního prostředí postižených osob probíhá v této počáteční fázi formou podpory efektivních a dobře propojených místních nevládních neziskových organizací, na což iniciativa FairLötet vydává nejméně 25 procent svého příjmu. Iniciativa FairLötet je spolkem, který usiluje o obecný prospěch a využívá své výnosy z prodeje pájecího drátu k financování akcí zaměřených na zvýšení povědomí a rozvojovou spolupráci v oblasti výroby elektroniky.

    Parametry

    Slitina: Sn99|ツ|3Cu0|ツ|7
    Bezpečnostní pokyny GHS / značení nebezpečí: GHS07: dráždivý
    Typ tavidla: ROM1
    Provedení (pájecí cín): naviják
    Průměr drátu: 1 mm
    Hmotnost: 5 g
    Standardní věty o nebezpečnosti: H 317: Může vyvolat alergickou kožní reakci.
    Signifikant (hazardous material): pozor
    Pokyny pro bezpečné zacházení: P 261: Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. · P 280: Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. · P 501: Odstraňte obsah/obal …
    Kategorie produktu: pájecí cín

    EAN: 4006062991061
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...
Recenze & Hodnocení výrobku