Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sluchátka SAMSUNG EO-IG955

Sluchátka SAMSUNG EO-IG955
Cena nyní (s DPH):
260,88Kč
bez DPH
216,-
ks


    1 ks skladem - odesíláme ihned ze skladu v ČR
    Dalších 1 ks můžeme dodat do 4 pracovních dnů.
    Kód: t_05560561

  • Sluchátka SAMSUNG EO-IG955
    Tato špuntová sluchátka vznikla ve spolupráci se samotnými mistry zvuku AKG. Vychutnáte si s nimi proto přirozený zvuk se všemi detaily. Současně oslníte atraktivním provedením sluchátek v elegantním stylu, který je v nabídce ve dvou barvách. Sluchátka jsou opatřena praktickým ovladačem umístěným na kabelu a kompaktním pouzdrem pro jejich uložení. Můžete je proto používat jako handsfree pro vyřizování hovorů.

    Na výrobě těchto sluchátek se podíleli samotní mistři zvuku AKG. Díky tomu si můžete vychutnat zvuk bez jakéhokoliv zkreslení. Užívejte si ten nejlepší zvuk se všemi detaily!

    Toužíte po sluchátkách, která vám zajistí ten nejpřirozenější zvuk? Tato mistrovsky vyladěná sluchátka vám to dopřejí. Pomocí nich uslyšíte i ty nejméně zřetelné tóny.

    Kromě funkčnosti se vyznačují i krásným designem. Výrobce citlivě zkombinoval materiál kovu a textilu. Uživatel má možnost výběru ze dvou barevných provedení, a to titanovou šedou barvu nebo barvu burgundy. Součástí balení je i kompaktní pouzdro a sadu špuntů v různých velikostech.

    Na kabelu s odolným textilním povrchem najdete dálkové ovládání s funkcemi: přehrát/pozastavit, zesílit, zeslabit. Zařízení bylo vybaveno i mikrofonem, takže jej můžete využít jako handsfree pro vyřizování telefonních hovorů.

    Technické parametry:

    - Citlivost: 93.2 dB/mW
    - Kmitočet min: 20 Hz
    - Kmitočet max: 20000 Hz
    - Typ sluchátek: špunty
    - Konektor: 3,5 mm Jack
    - Délka přívodního kabelu: 120cm
    - Sluchátka s mikrofonem: Ano
    - Sluchátka s ovládáním hlasitosti: Ano
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku