Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Sluchátka APPLE EARPODS MMTN2ZM/A

Sluchátka APPLE EARPODS MMTN2ZM/A
Cena nyní (s DPH):
755,- Kč
bez DPH
624,-
ks


    50ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: t_05560559

  • Sluchátka APPLE EARPODS MMTN2ZM/A
    Moderní sluchátka v oblíbeném Apple designu potěší milovníky stylových kousků. Sluchátka vám nabídnou kvalitní poslech s minimálními ztrátami i hlubší a bohatší basy. Konstrukce sluchátek vychází z geometrie lidského ucha, což je hlavní výhoda oproti standardním kulatým sluchátkům. Díky tomu sluchátka skvěle sedí a vyhovují většině lidí oproti klasickým peckám do uší. Jsou příjemná, netlačí a nevypadávají. Další předností je jednoduchý ovladač s konektorem Lightning, který umožňuje nastavovat potřebnou hlasitost, ovládat přehrávání hudby a videa, nebo přijímat a ukončovat hovory. Výhodou je i celkově větší odolnost proti potu a vodě. Sluchátka fungují se všemi zařízeními, která mají konektor Lightning a podporují iOS 10, nebo novější, včetně iPodu Touch, iPadu a iPhonu.

    Konstrukce tohoto modelu sluchátek vychází z geometrie lidského ucha, v čemž spočívá hlavní rozdíl od standardních kulatých sluchátek. Díky tomu sluchátka skvěle sedí a vyhovují většině lidí oproti klasickým peckám do uší. Sluchátka jsou příjemná, netlačí a nevypadávají.

    Sluchátka vám v rámci příznivé ceny nabídnou vyladěné reproduktory, které jsou zkonstruované pro kvalitní poslech s minimálními ztrátami. Přesně ve stylu známého hesla „za málo peněz hodně muziky“. Jistě vás potěší i slyšitelně hlubší a bohatší basy s širokým frekvenčním rozsahem.

    Vestavěný ovladač a mikrofon na kabelu s konektorem Lightning vám umožní intuitivně nastavovat potřebnou hlasitost, ovládat přehrávání hudby a videa, nebo přijímat a ukončovat hovory.

    Technické parametry:

    - Konektor: Lightning
    - Typ sluchátek: špunty
    - Hmotnost: 300 g
    - Délka přívodního kabelu: 120 cm
    - Vodotěsná sluchátka: ne
    - Sluchátka s ovládáním hlasitosti: Ano
    - Sluchátka s mikrofonem: Ano
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku