Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Regulátor otáček pro bezkartáčové motory 40A XXD HW40A

Regulátor otáček pro bezkartáčové motory 40A XXD HW40A
Cena nyní (s DPH):
353,- Kč
bez DPH
292,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Regulátory pro RC letadla

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: h_m559b

  • Regulátor určený pro bezkartáčové motory.

    Specifikace:
    Trvalý proud: 40A
    Špičkový proud: 50A (méně než 10s),
    Napájení: 5,4V - 16,8V (2-3 články Li-Poly nebo 5-12 článků Ni-MH Ni-MH / Ni-Cd)
    Brzda: ne
    Rozměry: 64x27x10mm
    Hmotnost: 29g

    BEC lineární: 5V
    Proud max.: 3A
    Výkon max.: 4W

    Pro zvýšení spolehlivosti nedoporučujeme využívat více než 70% uvedených parametrů.
    Při pracujícím motoru neodpojujte napájecí napětí. Může dojít k poškození regulátoru napěťovými špičkami.
    Regulátor se v provozu zahřívá, musí mít možnost chlazení.
    Obvod BEC je tvořen lineárními integrovanými stabilizátory o výstupním napětí 5 V s omezením proudu a teploty. Po překročení parametrů se napětí stabilizátoru sníží tak, aby se nezničil.
    Počet serv, která můžeme z obvodu BEC napájet je závislý na napájecím napětí, špičkovém proudovém a efektivním proudovém odběru, způsobu řízení. Rozdíl je mezi klidně poletujícím větroněm a akrobatickým modelem. Nemusí platit, že malé servo odebírá menší proud. Výrobci serv obvykle proudové odběry neuvádějí, když, tak nejvýše efektivní. Jaké jsou proudové odběry námi prodávaných serv se dočtete u jednotlivých typů. Dále si je třeba uvědomit, že moderní přijímače s telemetrií odebírají proud blížící se až 100 mA. Prakticky máme ověřeno, že zcela bezpečně lze při napájení jmenovitým napětím 7,4 V (2 Li-pol) čtyři mikro až standardní serva.
    Při jmenovitém napětí 11,1 V (3 Li-pol) tři serva, případně až čtyři serva s malým proudovým odběrem. Při překročení proudu se napětí BEC sníží na, pro stabilizátory, bezpečnou úroveň.
    Z pohledu modeláře se BEC vypne. Stejně tak po překročení výkonového zatížení. Po odstranění problému se napětí opět obnoví. Je to obecná vlastnost všech lineárních obvodů BEC využívajících integrované stabilizátory!U většiny regulátorů s lineárním BEC výrobci uvádějí pouze maximální proud, nikoli maximální výkonové zatížení.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu
    • Otázka
    • Zdravím chci se zeptat zda lze k regulátoru připojit jednoduší regulace otáček např pomocí potenciometru nebo musím připojit prijmac pro RC modely a ovládat pouze dálkovým vysílačem děkuji za odpověď

      ptal se Miloš Šefrna 13.12.2023

    • Odpověď
    • Dobrý den, Tuto možnost výrobce neuvádí, ani nebylo zkoušeno, ale řekl bych, že regulátor se řídí pomocí elektroniky v případném zařízení (arduino a pod.), jednoduchým připojením potenciometru regulovat s největší pravděpodobností nepůjde.


Recenze & Hodnocení výrobku