Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Proudový adaptér pro digitální multimetr TDE Instruments, DPMDCA

Tento produkt zatím nemá obrázek
Cena nyní (s DPH):
569,- Kč
bez DPH
470,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ruční multimetry

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_101762

  • Vhodný adaptér rozsahu měření DC/A pro moduly DPM951/952/961/962. S praktickými Dip-přepínači pro rychlou volbu rozsahu. Jednoduše připojte adaptér pro rozsah měření k modulu. Připojení napájecího a měrného napětí se provádí přes šroubové svorky. Zdroj napětí 8 30 V/DC.

    Vlastnosti:
    • Adaptér vhodný pro digitální multimetry DPM961 a DPM962
    • Umožňuje přímé měření proudu až 2 A DC
    • Umožňuje přímé připojení provozního napětí od 8 V až 30 V DC
    • Napájecí napětí i měřené napětí
    • Šroubovací svorky

    Parametry:
    • Vhodný pro: DPM961 · DPM962
Otázky a odpovědi k tomuto produktu
    • Otázka
    • Dobrý den, před týdnem jsem na stránkách VoltWorld objevil panelový multimetr s obrázkem poutavého displeje obsahujícího měřené veličiny od °F přes A, V, až k Ohmům. O to chudší ale byl popis přístroje, který v podstatě neuváděl níc,zato "poradil" zákazníkům ať si seženou vhodné rezistory a z nich ať si vypracují děliče a bočníky pomocí kterých si pak mohou přepínat potřebné rozsahy.No ale v posledním řádku je zmínka, že existuje adaptér, který tyto služby poskytuje, ale není součástí dodávky a je nutno jej objednat zvlášť. V dalším pak poukázal na obchod CONRAD, který prý poskytne bližší údaje a kontakty. No, neposkytl. Uvedl, že je k dispozici adaptér, který rozšiřuje rozsah měření napětí ze 200 na 300V DC a neopomněl dodat, že dodávka obsahuje také šroubky ke svorkovnici. No, ale největší facku" jsem dostal od vás,cituji:Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní ceníkové zboží. Tedy, tento závěr chce panáka.....stalo se a hledal jsem dál, až jsem přišel na instruktážní list firmy TDE Instruments GmbH Steinenbronn, ve kterém firma čtyřjazyčně podrobně popisuje připojení a konfiguraci adaptoru no a nakonec facka i pro vás, ať v tom nejsem sám: Version 2012-01 takže nakonec. Promiňte mi trošku ironie a buďte tak laskavi a sdělte mi zda, za jakých podmínek a v jaké ceně by bylo možno uvedený multimetr od vás objednat a zda máte k dispozici manuál v češtině, který by jasně a stručně, ale spolehlivě naučil zákazníka (Ako se stať machrom), ale hlavně, aby nekupoval "zajíce v pytli". Děkuji za váš čas a zůstávám s pozdravem.

      ptal se Ladislav Sacha 30.06.2019


Recenze & Hodnocení výrobku