Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Princess 01.212092.01.001 stolní mixér 1000 W černá

Princess 01.212092.01.001 stolní mixér 1000 W černá
Cena nyní (s DPH):
1470,- Kč
bez DPH
1215,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Stolní mixéry

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: Princess
  • Kód: c_2354059

  • Tento silný model Princess 212092 Black Steel Mixer 1000 s moderním, matně černým povrchem má čtyři rychlostní stupně a nastavení impulsu pro ještě vyšší výkon. Díky skleněné nádobě s kapacitou 1,5 litru můžete mixovat velké množství vody. Břity z nerezové oceli jsou ideal pro přípravu všech druhů ovocných a zeleninových šťáv, smoothies, koktejlů a mléčných koktejlů.

    4 nastavení rychlosti
    Tento minimixér Princess Black Steel je 4x ve 4 rychlostních stupních a výkon 1000 W. díky tomu jej lze použít pro mixování měkčích a tvrdších přísad. Nastavení impulzů je velmi užitečné, pokud máte spěchat nebo pokud některé části stále zastrčíte. Díky tomuto nastavení můžete mixovat obsah ještě rychleji a poté kouřit. Kromě toho můžete díky tomuto výkonnému nastavení bez problémů drcení ledu.

    Skleněná nádoba o kapacitě 1,5 L.
    Odnímatelná skleněná nádoba o objemu 1,5 litru umožňuje snadné přeplnění obsahu do různých skel, lahví na vodu nebo chřestidel. Vzhledem k této velké kapacitě jsou možnosti nekonečné. Připravte si až čtyři chutné koktejly pro hosty nebo si připravte lahodný mléčný koktejl na noční stolek. Tento mixážní pult je vhodný také pro sportovce. Přidejte všechny potřebné přísady pro svůj oblíbený shake a stačí jen stisknout tlačítko - háček začne sám

    Různé praktické funkce
    6 čepelí z nerezové oceli se skvěle hodí pro mixování tvrdého ovoce a zeleniny. ideal, pokud chcete zpracovávat zmrazené ovoce a LED na koktejly nebo mléčné koktejly. Pokud jste zapomenout na některé přísady, můžete je během míchání jednoduše přidávat do víka pomocí plnicího otvoru. Díly lze mýt v myčce a snadno rozložit. Proto se mixér velmi snadno čistí. Požadované nastavení rychlosti lze snadno nastavit pomocí tlačítka s modrým světelným kroužkem. Díky protiskluzovým nožičkám zůstává mixér během mixování stabilní.

    Souprava Black Steel
    Princess je novým kuchyňským designovým designovým kuchyňským roboty, které vám přinese 25. Black Steel Collection se skládá z výrobků s moderním, matně černým designem, které se perfektně hodí do každé moderní kuchyně. Od teď můžete stylově připravit snídaně, oběd, večeře a svačinky - díky rozmanitým článcích této jedinečné kolekce.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá
    Materiál: nerezová ocel
    Materiál (nádoba): sklo
    Výkon (max.): 1000 W
    Počet rychlostí nebo režimů: 4
    Kapacita: 1.5 l
    Hmotnost: 2.8 kg
    Kategorie produktu: stolní mixér

    Obsah dodávky

    Mixér Princess

    Výhody

    Materiál nože: Nerezová ocel
    Počet čepelí: 6
    Pulzní funkce
    Odnímatelná konvice
    Víko s plnicím otvorem
    Světelný kruh
    Barva ukazatele proudu: Modrá
    Lze snadno demontovat
    Příslušenství lze mýt v myčce na nádobí
    Protiskluzové nožky

    EAN: 8713016104397
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku