Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Princess 01.182026.01.001 horkovzdušná fritéza, 1 500 W, ochrana proti přehřátí, funkce časovače, s displejem, černá/stříbrná

Princess 01.182026.01.001 horkovzdušná fritéza, 1 500 W, ochrana proti přehřátí, funkce časovače, s displejem, černá/stříbrná
Cena nyní (s DPH):
2701,- Kč
bez DPH
2232,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Princess
  • Kód: c_2353996

  • S Princess 182026 Digital Aerofyer XXL s objemem 4,5 litru podesíte křupavé hranolky nebo kompletní soud pro celou rodinu najednou. Díky vysoké konvekční rychlosti můžete jídlo připravit zdravým způsobem bez oleje a dosáhnout tak vynikající výsledků. Díky digitálnímu displeji a naprogramovaným nastavením je fritování s digitálním Aerofer XXL velmi snadné. Perfektní horkovzdušná fritéza pro takové večerní večery, kdy si chcete připravit zdravý soud pro sebe i rodinu.

    Nejnovější technologie pro zdravý horkovzdušný vzduch
    Díky jedinečné kombinaci teplého cirkulujícího vzduchu a pohodlně nastavitelné teploty je přípravek s Princess Digital Aerofyer XXL zdravotný a bez tuku. Můžete se fritovat s horkovzdušnou fritézou, opékat, opékat, grilovat a opékat tak maso či ryby, a tak připravovat i koláče. Vysokorychlostní konventní technologie zajišťuje, že dokonalý výsledek není třeba ničít. Kromě toho nezpůsobuje žádné nepořádku, takže můžete přístroj používat pro každodenní použití v kuchyni.

    Jednoduché ovládání
    Díky odnímatelnému koši a stále chladné rukojeti je podávání přísad snadné a bezpečné. Do myčky Princess Digital Aerofreyer je možné vložit odnímatelný koš a zásuvku s nepřilna Díky protiskluzovým nožičkám se horkovzdušná fritéza bezpečně uklouzne na téměř každou plochu. Dalším bezpečnostním opatřením je ochrana proti přehřátí, která zajišťuje, že se horkovzdušná fritéza nezahřívá. Pro chutné a zdravé pokrmy se horkovzdušná fritéza Princess rychle stane novým oblíbeným kuchyňského zařízení.

    Všestranný a uživatelsky přívětivý díky osmi předprogramovaným nastavením
    Princess Digital Aerofreyer umí také grilování, opékání a zapékání. Princess Aerofrayer nabízí 8 programovatelných nastavení, která lze nastavit tlačítky na hranolky, maso, ryby, krevet, drůbež, Můžete si vybrat steak a koláče. Chcete-li raději používat vlastní teplotu a dobu napařování, můžete je pohodlně nastavit na digitálním displeji s integrovaným časovačem. Můžete tak připravovat masové kuličky, housky a kviche.

    Horký vzduch místo oleje
    Potřebujete jen velmi málo oleje nebo vůbec žádný olej, protože se v případě přípravy hranolků, masa, ryb a zeleniny cirkuluje horký vzduch. V případě čerstvých brambor je vhodné dát polévkové lžíci olej, aby se brambory ještě více rozpadly. Přístroj může ohřívat i soudy, aniž by vyschl z mikrovlnné trouby.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá/stříbrná
    Vlastnosti kuchyňských spotřebičů: ochrana proti přehřátí · funkce časovače · s displejem
    Výkon: 1 500 W
    Teplota (max.): 200 °C
    Kapacita: 4.5 l
    Kategorie produktu: horkovzdušná fritéza

    Obsah dodávky

    Aerosol Princess

    Výhody

    Přednastavené programy: 8
    Teplotní rozsah 80 - 200 °C.
    Ovládací panel: Digitální
    LCD displej
    Signál „Hotovo“
    Rychlé cirkulace vzduchu
    Pečení bez oleje
    Fritovací koš s rukojetí
    Protiskluzové nožky

    EAN: 8713016091475
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku