Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Pioneer SPH-DA160DAB autorádio (2 DIN) konektor pro dálkové ovládání na volant, konektor pro couvací kameru, Bluetooth® handsfree zařízení, DAB+ tuner

Pioneer SPH-DA160DAB autorádio (2 DIN) konektor pro dálkové ovládání na volant, konektor pro couvací kameru, Bluetooth® handsfree zařízení, DAB+ tuner
  • Pioneer SPH-DA160DAB autorádio (2 DIN) konektor pro dálkové ovládání na volant, konektor pro couvací kameru, Bluetooth® handsfree zařízení, DAB+ tuner
  • Pioneer SPH-DA160DAB autorádio (2 DIN) konektor pro dálkové ovládání na volant, konektor pro couvací kameru, Bluetooth® handsfree zařízení, DAB+ tuner
  • Pioneer SPH-DA160DAB autorádio (2 DIN) konektor pro dálkové ovládání na volant, konektor pro couvací kameru, Bluetooth® handsfree zařízení, DAB+ tuner
Cena nyní (s DPH):
10414,- Kč
bez DPH
8607,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Pioneer
  • Kód: c_2377750

  • Výkonná zábava pro vaše auto.
    S mediálním přijímačem SPH-160DAB se vybaveným 2 DIN systémem iOS a Android můžete snadno a bezpečně ovládat Apple CarPlay, Android Auto nebo Waze (přes Android auto nebo Apple CarPlay) pomocí dotykového displeje. Digitální rádio DAB/DAB+ nebo audio a video obsah na USB zařízení - to vše lze přehrávat.

    Kromě toho nabízí tento Bluetooth CD/DVD tuner, který umožňuje bezdrátové streamování hudby a handsfree telefonování.

    Kvalitnější kvalitu zvuku s vysoce kvalitními audio funkcemi: S 13-pásmovým grafickým ekvalizérem můžete nastavit zvuk podle potřeby.

    Apple Car
    Je inteligentnější, bezpečnější a zajímavější možností pro iPhone® v automobilu. Apple CarPlay dává uživatelům iPhone neporovnatelný způsob, jak intuitivně telefonovat, používat karty, přehrávat hudbu a vyvolat zprávy - to vše jedním slovem nebo jedním dotykem. Pro Apple CarPlay je iPhone 5 nebo vyšší verze s iOS.

    DAB+
    Vychutnejte si své oblíbené rozhlasové stanice v křišťálově čisté digitální kvalitě díky vestavěnému digitálnímu rádiovému runeru.

    Bluetooth®
    Prostřednictvím zabudovaného Bluetooth (HFP) se můžete řídit místními předpisy v oblasti dopravy. Širokopásmový jazyk, handsfree, bezdrátové streamování zvuku (A2DP) s uměleckými, hudebními, album a titulními nahrávkami, snadným spojením a contro-Audio (AVRCP), bezdrátová technologie Bluetooth® umožňuje bezpečnější a příjemnější život ve vozidle.

    Mechafree
    Tento výrobek byl vyvinut pro moderní digitální hudební formáty.

    Kompatibilní s operačním systémem Android
    Po připojení her si hudbu uloženou v zařízení můžete přehrávat bez nutnosti použití App.

    Spotify
    Se Spotify můžete jednoduše připojit ke svému smartphonu a pomocí ovládání Headunit můžete pohodlně rolovat své oblíbené seznamy, alba, titul a interprety.

    FLAC
    Vychutnejte si bezztrátové audio soubory FLAC s kvalitou přehrávání na CD kvalitě, aniž byste museli konvertovat.

    Siri Eyes Free
    Využijte funkci Siri na iPhonech pomocí externího mikrofonu své Headunit a reproduktorů v autě.

    Android auto
    Rozšiřuje Android platformu ve vozidle tak, aby se jízdalo, a automaticky vám poskytne cenné informace a organizuje je na jednoduché karty, které se zobrazí přesně v době, kdy jsou potřebné. Navržena tak, aby minimalizovala rozptýlení, takže se můžete soustředit na dopravu. Android auto je kompatibilní s telefony Android, ve kterých je zařízení Android 5.0 nebo vyšší (Lollipop). Android Auto nemusí být k dispozici pro všechna zařízení a rozhodně není k dispozici ve všech zemích nebo regionech.

    Certifikační značka digitálního rádia (Digital Tick Mark)
    Výrobci musí splňovat minimální specifikace, které jsou potvrzeny nezávislými zkouškami. Všechny produkty společnosti Pioneer, které tuto certifikační značku digitálního rádia používají, byly testovány a testovány nezávisle, takže si můžete zakoupit s důvěrou.

    Dotykový displej s úhlopříčkou 6.8
    Plně funkční, plochý dotykový displej, který umožňuje rychlé a reagující vícedotykové ovládání, jako například dvojprstový zoom, rozpohybování a scrolování špičkami prstů.

    Kompatibilní s iPod/iPhone
    Ovládejte svůj iPod/iPhone přímo za účelem nabíjení, abyste mohli pomocí volitelného kabelu rozhraní (není součástí dodávky, v závislosti na iOS zařízení) vyvolat hudbu a videa. Informace o názvu skladby, umělci, o délce trvání a albu se zobrazují jasně na displeji.

    USB vstup
    Pro nabití nebo pro čistý a čistý zvuk připojte každé zařízení pomocí kabelu USB rozhraní.

    Waze
    Waze je sociální navigační prop, se kterým můžete namapovat mapy, zprávy v reálném čase a získat celou řadu dalších informací na velkoformátově kompatibilních multimediálních zařízeních.

    Grafický 13-pásmový ekvalizér
    Upravte si audio vstup pro poslech hudby přesně podle přání.

    Vícebarevné osvětlení
    K vnitřnímu osvětlení vozidla lze připojit displej a osvětlení tlačítek s nevyčerpatelným barevným kombinacemi.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá
    Úhlopříčka displeje (v cm): 17 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 6.8 palec
    Formát reprodukce: MP3 · WMA · AAC · WAV · FLAC · H.264 · MKV · FLV · MPEG-4 · MPEG-2 · JPEG · BMP
    Osvětlení tlačítek: barevná
    Vlastnosti autorádia: konektor pro dálkové ovládání na volant · konektor pro couvací kameru · Bluetooth® handsfree zařízení · DAB+ tuner
    Max. hudební výkon: 4 x 50 W
    Napětí palubní sítě: 12 V
    Výstupy předzesilovače (počet): 3
    Dálkové ovládání: Volitelný
    Slot pro SD kartu: Ne
    USB port: Ano
    Kategorie produktu: autorádio (2 DIN)

    Obsah dodávky

    Montážní rámeček
    1 prodlužovací USB kabel
    1x externí mikrofon pro handsfree hovory

    EAN: 4988028478956
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku