Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Pioneer AVH-Z5200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru

Pioneer AVH-Z5200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
  • Pioneer AVH-Z5200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
  • Pioneer AVH-Z5200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
  • Pioneer AVH-Z5200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
Cena nyní (s DPH):
17494,- Kč
bez DPH
14458,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Pioneer
  • Kód: c_2107950

  • Multimediální přehrávač s odporovou dotykovou obrazovkou ClearType s 2 DIN a úhlopříčkou 17,2 cm (6,8"), snadné připojení smartphonu pomocí USB kabelu - pro Apple CarPlay a Android Auto, DAB/DAB+ digitální rádio, Waze (přes Apple CarPlay/Android auto), Bluetooth a 13-pásmový grafický ekvalizér.
    Do zařízení se 2 DIN AVH-Z5200DAB můžete pouze pomocí USB kabelu připojit kompatibilní iPhone nebo smartphone s operačním systémem Android a pohodlně a bezpečně ovládat z Apple CarPlay, Android Auto, Weblink a Waze (přes Apple CarPlay nebo Android Auto). Ať už digitální DAB/DAB+ rádio, audio nebo video obsah na CD, DVD na USB zařízení - vše lze přehrávat.

    Kromě toho nabízí tento AV přehrávač Bluetooth, takže můžete streamovat hudbu a bezpečně telefonovat prostřednictvím handsfree zařízení.
    Kvalitnější kvalita zvuku s 13-pásmovým grafickým ekvalizérem, Auto EQ a Time Alignment umožňuje nastavení zvuku podle potřeby.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá
    Úhlopříčka displeje (v cm): 17.2 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 6.8 palec
    Formát reprodukce: CD · MP3 · WMA · AAC · DVD · DivX · MPEG-1 · MPEG-2 · MPEG-4 · WAV · FLAC · H.264 · MKV · FLV · JPEG
    Osvětlení tlačítek: barevná
    Vlastnosti autorádia: DAB+ tuner · Bluetooth® handsfree zařízení · konektor pro couvací kameru
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): USB · jack · cinch (video)
    Max. hudební výkon: 4 x 50 W
    Napětí palubní sítě: 12 V
    USB port: Ano
    Kategorie produktu: multimediální přehrávač do auta (2 DIN)

    Výhody

    Apple CarPlay je inteligentnější, bezpečnější a zajímavější možností pro používání vašeho iPhone® v automobilu. Apple CarPlay dává uživatelům iPhone neporovnatelný způsob, jak intuitivně telefonovat, používat karty, přehrávat hudbu a vyvolat zprávy - to vše jedním slovem nebo jedním dotykem. Pro Apple CarPlay je iPhone 5 nebo vyšší verze s iOS.

    Android Auto - rozšiřuje Android platformu tak, aby se i na cestách automaticky zobrazovala cenná informace a organizovala je v jednoduchých kartech, které se zobrazí právě tehdy, když jsou potřeba. Navržena tak, aby minimalizovala rozptýlení, takže se můžete soustředit na dopravu. Android auto je kompatibilní s telefony Android, ve kterých je zařízení Android 5.0 nebo vyšší (Lollipop). Android Auto nemusí být k dispozici pro všechna zařízení a rozhodně není k dispozici ve všech zemích nebo regionech.

    Weblink - nová aplikace Weblink rozšiřuje zábavné vozidlo o neuvěřované spektrum aplikací. Vychutnejte si personalizovanou hudbu, videa a další propojené obsahy, které jsou k dispozici přes mobilní telefon a cloud.

    Waze - Waze je sociální navigační zařízení, se kterým můžete nahrát mapy, zprávy o provozu v reálném čase a získat celou řadu dalších informací na velkých obrazovkách kompatibilních multimediálních zařízení.

    Certifikační značka digitálního rádia (Digital Tick Mark) musí splňovat minimální specifikace, které se potvrdí při nezávislých zkouškách. Všechny produkty společnosti Pioneer, které tuto certifikační značku digitálního rádia používají, byly testovány a testovány nezávisle, takže si můžete zakoupit s důvěrou.

    Bluetooth® - díky technologii Bluetooth (HFP) se můžete přizpůsobit místním dopravním předpisům. Širokopásmový jazyk, handsfree, bezdrátové streamování zvuku (A2DP) s uměleckými, hudebními, album a titulními nahrávkami, snadným spojením a contro-Audio (AVRCP), bezdrátová technologie Bluetooth® umožňuje bezpečnější a příjemnější život ve vozidle.

    6.8" dotykový displej Clear Type Resistive - pioneer Clear Type Resistive display panels are designed for beautiful crisp and detailed reproduction with enhanced visibility.

    Kompatibilní s iPodem a iPhonem - s Direct Control pro iPod a iPhone můžete tato zařízení spravovat přímo přes palubní desku a vychutnávat si vynikající zvuk.

    USB vstup - připojte každé zařízení pomocí kabelu USB rozhraní k nabíjení nebo k použití čistého zvuku.

    Spotify - připojte ke Spotify jednoduše svůj smartphone a pomocí ovládání Headunit můžete pohodlně rolovat díky svým oblíbeným seznamy skladeb, alb, titulu a interpreta.

    Dual Camera Input - díky duálnímu vstupu do kamery můžete připojit couvací kameru (ukazující dozadu) a kameru, která je dopředu směřující a která vás může podporovat při paření a při parkování.

    FLAC - vychutnejte si bezztrátové soubory FLAC s kvalitou přehrávání na CD kvalitě, aniž byste museli konvertovat.

    Osvětlení multicolor - Match the display and key illumination to your vehicle's interior lighting with a range of endless colour combinations.

    EAN: 4988028415517
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku