Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Pioneer AVH-A3200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru

Pioneer AVH-A3200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
  • Pioneer AVH-A3200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
  • Pioneer AVH-A3200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
  • Pioneer AVH-A3200DAB multimediální přehrávač do auta (2 DIN) DAB+ tuner, Bluetooth® handsfree zařízení, konektor pro couvací kameru
Cena nyní (s DPH):
11114,- Kč
bez DPH
9185,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Pioneer
  • Kód: c_2107947

  • Odporový multidotykový multimediální přehrávač ClearType s uhlopříčkou 15,74 cm (6,2") s podporou DAB/DAB + digitální rádio, Weblink, Bluetooth a 13-pásmovým grafickým ekvalizérem.

    Do 2 DIN zařízení AVH-A3200DAB můžete pomocí USB kabelu pohodlně a bezpečně ovládat iPhone nebo smartphone s operačním systémem Android. Ať už digitální DAB/DAB+ rádio, audio nebo video obsah na CD, DVD na USB zařízení - vše lze přehrávat.
    Kromě toho nabízí tento AV přehrávač Bluetooth, takže můžete streamovat hudbu a bezpečně telefonovat prostřednictvím handsfree zařízení.
    Kvalitnější kvalita zvuku s 13-pásmovým grafickým ekvalizérem, Auto EQ a Time Alignment umožňuje nastavení zvuku podle potřeby.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá
    Úhlopříčka displeje (v cm): 15.74 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 6.2 palec
    Formát reprodukce: CD · MP3 · WMA · AAC · DVD · DivX · MPEG-1 · MPEG-2 · MPEG-4 · WAV · FLAC · H.264 · MKV · FLV · JPEG
    Osvětlení tlačítek: barevná
    Vlastnosti autorádia: DAB+ tuner · Bluetooth® handsfree zařízení · konektor pro couvací kameru
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): USB · jack · cinch (video)
    Max. hudební výkon: 4 x 50 W
    Napětí palubní sítě: 12 V
    Výstupy předzesilovače (počet): 3
    USB port: Ano
    Kategorie produktu: multimediální přehrávač do auta (2 DIN)

    Výhody

    Weblink - nová aplikace Weblink rozšiřuje zábavné vozidlo o neuvěřované spektrum aplikací. Vychutnejte si personalizovanou hudbu, videa a další propojené obsahy, které jsou k dispozici přes mobilní telefon a cloud.

    Bluetooth® - díky technologii Bluetooth (HFP) se můžete přizpůsobit místním dopravním předpisům. Širokopásmový jazyk, handsfree, bezdrátové streamování zvuku (A2DP) s uměleckými, hudebními, album a titulními nahrávkami, snadným spojením a contro-Audio (AVRCP), bezdrátová technologie Bluetooth® umožňuje bezpečnější a příjemnější život ve vozidle.

    Kompatibilní s iPodem a iPhonem - s Direct Control pro iPod a iPhone můžete tato zařízení spravovat přímo přes palubní desku a vychutnávat si vynikající zvuk.

    Spotify - připojte ke Spotify jednoduše svůj smartphone a pomocí ovládání Headunit můžete pohodlně rolovat díky svým oblíbeným seznamy skladeb, alb, titulu a interpreta.

    FLAC - vychutnejte si bezztrátové soubory FLAC s kvalitou přehrávání na CD kvalitě, aniž byste museli konvertovat.

    Certifikační značka digitálního rádia (Digital Tick Mark) – výrobci musí splňovat minimální specifikace, které jsou potvrzeny nezávislými testy. Všechny produkty společnosti Pioneer, které tuto certifikační značku digitálního rádia používají, byly testovány a testovány nezávisle, takže si můžete zakoupit s důvěrou.

    6.2" Clear Type Resistive dotykový displej - odporové displeje ClearType Pioneer byly vyvinuty pro nádherně ostré a detailní reprodukci s lepší viditelností.

    USB vstup - připojte každé zařízení pomocí kabelu USB rozhraní k nabíjení nebo k použití čistého zvuku.

    Dual Camera Input - díky duálnímu vstupu do kamery můžete připojit couvací kameru (ukazující dozadu) a kameru, která je dopředu směřující a která vás může podporovat při paření a při parkování.

    Vícebarevné osvětlení.

    EAN: 4988028425929
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku