Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

pico DrDAQ® USB modul záznamu dat

pico DrDAQ® USB modul záznamu dat
Cena nyní (s DPH):
4311,92Kč
bez DPH
3564,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Ostatní ceníkové zboží

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: pico
  • Kód: c_128665

  • USB datový záznamník DrDAQ® nabízí 15 kanálů v kompaktním a hodnotném zařízení, které je ideální pro domácí uživatele, instruktory a techniky. Dodává se s plnou verzí softwaru PicoScope®- a PicoLog®, takže všechny funkce jsou okamžitě k dispozici. Zařízení je napájeno přes USB port, takže nepotřebuje baterii nebo síťový adaptér.

    Vybavení modulu USB DrDAQ® zahrnuje mikrofon, světelný senzor, RGB-LED, vstupy pro osciloskop a odpory, 4 digitální vstupy/výstupy, 3 přípojky senzorů, vstup osciloskopu, vstup senzoru pH/redox a výstup signálního generátoru. Zařízení je napájeno přes USB port, takže nepotřebuje baterii nebo síťový adaptér.

    Modul USB DrDAQ® nabízí řadu funkcí, mezi nimž je nutno zvláště zdůraznit kombinovaný měnič a generátor funkcí s uživatelsky definovaným průběhem. 2 vstupní/výstupní porty mají při použití jako výstup funkci opakovače impulzů a pulzně šířkovou modulaci signálu (PWM). Přípojky senzorů lze použít pro celý sortiment snímačů teploty, vlhkosti a kyslíku společnosti Pico Technology pro DrDAQ®, jakož i pro uživatelsky specifické senzory vyvinuté zákazníkem.

    S dodávanou sadou pro vývoj softwaru (SDK) s plně dokumentovaným voláním funkcí, lze ovládat všechny aspekty zařízení, takže je můžete začlenit do vlastních, vámi vyvinutých programů. Sada obsahuje ukázkové programy v C, C+ +, Microsoft Excel a National Instruments LabVIEW.

    Kompaktní DrDAQ Einplatinen-Datenaufzeichnungsgerat rozšiřuje např. počítač Raspberry Pi o 17 E/A kanály. Nyní může linux použití na 100k osciloskop, generátor pro aplikaci uživatelsky definovaných průběhů, 4 digitální vstupy/výstupy (vždy 2 s čítač vstup a s PWM výstup), 24bitovým RGB LED, integrovaný světelný senzor, teplotní čidlo, jeden mikrofon a zvuku, měření odporu vstupem a pH/redox-vstup senzoru. K dispozici jsou také tři vstupy pro vlastní senzory od Pico nebo pro vlastní vývoj přístroje, které si sami. DrDAQ se vyžaduje pouze jeden USB připojení pro napájení a přenos dat.
    Ve spojení s jednodeskový počítač Raspberry Pi tvoří DrDAQ výkonný protokolování dat systém, který ve své uživatelem definované linux aplikace. Pico Technology má Debian-Treiber a C++ ukázkový kód, které si můžete stáhnout zdarma. Na ukázkový kód zobrazuje jednoduché menu, pomocí kterého můžete zaznamenávat data, digitální E/A kontaktům, generátor signálu nastavení a LED.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Vnější výška: 23 mm
    Vnější délka: 70 mm
    Vnější šířka: 77 mm
    Rozhraní: USB 2.0
    Rozlišení: 8 Bit
    Vstupní impedance: 1 MΩ
    Napájení: Přes USB
    Rozsah časové základny: 10 μs/div až 200 s/div
    Rozsah vstupního napětí: ±1,25 V, ±2,5 V, ±5 V, ±10 V
    Hmotnost: 60 g
    Kategorie produktu: USB modul záznamu dat

    Obsah dodávky

    USB DrDAQ®
    USB připojovací kabel
    Software PicoScope® a PicoLog®
    Návod k obsluze.

    Výhody

    Mikrofon
    Světelný senzor
    RGB-LED
    14 kanálů se vzorkovací frekvencí 1 MS/s (blok modus), 100 kHz rozdělených na aktivní kanály
    Hloubka paměti 16 kS (blok-modus), 1 ms s PicoLog®, 20 ms s PicoScope®, bez omezení s API
    Osciloskop/spektrální analyzátor se šířkou pásma 100 kHz, 8-bitovým rozlišením, BNC konektorem, časovou základnou 10 µs/Div–200 s/DIV
    Generátor libovolných signálů s frekvenčním rozsahem DC. ..20 kHz, amplitudou 0–1,5 V, BNC konektorem
    Standardní průběhy signálu sinus, obdélník, trojúhelník, náběh, DC úroveň
    Zásobníková paměť se 4096 vzorky, max. rychlost aktualizace 2 MS/s, 10-bitové rozlišení
    Analogové vstupy: pH, redox/ORP prostřednictvím BNC, odpor přes šroubové svorky, další externí senzory přes 3x FCC68 4/4
    4 konfigurovatelné digitální kanály (šroubové svorky), TTL, PWM výstup, čítač impulzů
    Rozhraní USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilní)
    Napájení z počítače přes rozhraní USB.

    EAN: 4016138682595
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Doporučujeme přikoupit
Právě prohlížené na puhy.cz
Recenze & Hodnocení výrobku