Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

PCE Instruments PCE-VE 200-KIT1 endoskop

PCE Instruments PCE-VE 200-KIT1 endoskop
Cena nyní (s DPH):
29247,- Kč
bez DPH
24171,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Aktuálně 3ks na externím skladu v EU
    Orientační doručení do 10 - 14 dnů. Upřesnění termínu na podpora@puhy.cz
  • Výrobce: PCE Instruments
  • Kód: c_2813702

  • Video boroskop PCE-ve 200 je inspekční kamera pro nedestruktivní měření. Video boroskop je ideálním nástrojem pro diagnostiku na těžko přístupných místech. Například oblasti strojírenství, sanitární a tepelná výstavba a celé stavební a konstrukční odvětví patří mezi hlavní oblasti využití video-borokoskop. Videoskop je vhodný také pro použití v automobilovém průmyslu. Díky délce 1 metru je možné používat video boroskop tak, že v mnoha případech není nutná demontáž strojů nebo motorů. Na druhou stranu to znamená úsporu času a peněz. Na hlavě kamery se nacházejí jasné LED diody, které mohou být ovládány a nastaveny uživatelem. LED diody mají různé stupně jasu, takže umožňuje optimální osvětlení zkoumaného místa. Proto nemůže dojít k překrytí, které by vedlo k tomu, že obraz zobrazený na displeji již není vidět, protože kamera je rozvedena v obrazovém boroskopu. Kromě osvětlení funguje také funkce digitálního zvětšení pro okamžité vyřezání obrazu. Zde máte k dispozici dvojnásobné, 3 nebo 4-násobné zvětšení. Zaznamenané snímky a videa se automaticky ukládají na microsd kartu. To znamená, že mohou později přečíst a dokumentovat obrázky z viedo-Boroskosu.PŘÍSTROJ NA MĚŘENÍ PROUDU VZDUCHU PCE-VA 20-SET Měření rychlosti větru, objemového průtoku, teploty, vlhkosti vzduchu, rosného bodu a teploty vlhkého teploměru / podsvícení / 10 cm průměr oběžného kola  měření extrémní hodnoty / funkce HOLD / automatické vypnutí Sada pro měření proudu vzduchu PCE-VA 20-SET je univerzální měřicí přístroj k měření rychlosti větru, teploty, vlhkosti vzduchu, rosného bodu a teploty vlhkého teploměru. Kromě toho může přístroj pro měření proudu vzduchu pomocí dodaného objemového průtoku stanovit objemový průtok. Pro měření rychlosti větru a objemu průtoku má přístroj k měření proudění vzduchu lopatkovou kolo s průměrem 10 cm. Přístroj pro měření proudu vzduchu nabízí také rozsáhlé funkce jako měření extrémní hodnoty, funkce HOLD, podsvícení, automatické vypnutí a varování při nízkém nabití baterie. To uživateli výrazně usnadní a co nejpohodlněji usnadní jeho používání. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti je měřič proudu vzduchu PCE-VA 20-SET ideální ideal pro mobilní použití.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Typ (výrobce): PCE-VE 200-KIT1
    Kategorie produktu: endoskop

    Obsah dodávky

    1x video boroskop PCE-ve 200 1x přístroj pro měření proudu vzduchu PCE-VA 20 1x USB kabel 1x USB adaptér 1x objemový nástavec s kruhovým Ø 210 mm 1x objemový průtoková krytka, čtvercová, 346 x 346 mm 4 x baterie AAA 1,5 v 1x přepravní kufřík .

    Výhody

    Endoskopová kamera k nedestruktivní diagnostice strojůPrůměr hlavice kamery: 4,5 mm LCD displej 3,5 Akumulátor 2600 mAh Délka kabelu 1 m 6 bílých, regulovatelných LED na hlavě kamery Slot pro micro SD kartu

    EAN: 4250348718211
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku