Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Past na krtky a hraboše Greenmill 7,5cm

Past na krtky a hraboše Greenmill 7,5cm
Cena nyní (s DPH):
58,- Kč
bez DPH
48,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Pasti a odpuzovače krtků a hlodavců

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08856784

  • Past na krtky a hraboše Greenmill 7,5cm
    Čelisťová past na hraboše a krtky s nášlapnou destičkou. S pastí je velmi snadná manipulace. Past na krtka a hraboše funguje na principu kleští, které k sobě svírá silná pružina. Kleště na krtky jsou rozepřeny pojistným plíškem, do kterého krtek nebo hraboš při pravidelném čištění svých chodeb narazí, odjistí past a ta jej pak polapí.

    Před lovem krtka je dobré nejdřív zašlapat všechny krtince, a do těch, které krtek do druhého dne obnoví, aplikujeme pasti. Lopatkou odkryjeme krtinec, až se dostaneme na vodorovnou chodbu, do které pak umístíme past. Past stiskem ruky rozevřeme a vložíme mezi čelisti pojistný plíšek. Následně vložíme past krtkovi do chodbičky tak, aby pojistný plíšek byl kolmo na chodbičku. Chodbu s pastí zakryjeme kusem dřeva nebo obráceným kbelíkem. Před aplikací je dobré nechat past několik dní venku „vyčichnout“. Doporučujeme veškerou manipulaci s pastí provádět nejlépe v rukavicích, aby z ní krtek necítil lidský pach. Po odchytu krtka je dobré nastražit past znovu, protože málokdy je na zahradě krtek jen jeden.

    Jde o jednoduchou, ale přitom propracovanou konstrukci, která umožní rychlé nastražení a účinný odchyt hrabošů i krtků. Past je z kvalitního kovu, zajišťující dlouhou výdrž a možnost opakovaného používání.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku