Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Ohradník elektronický D-FENCE 101 pro psa

Ohradník elektronický D-FENCE 101 pro psa
  • Ohradník elektronický D-FENCE 101 pro psa
  • Ohradník elektronický D-FENCE 101 pro psa
  • Ohradník elektronický D-FENCE 101 pro psa
Cena nyní (s DPH):
4681,- Kč
bez DPH
3869,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Výcvik psa

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08856739

  • Ohradník elektronický D-FENCE 101 pro psa
    Pomocí kompletu neviditelného plotu D-FENCE 101 vytvoříte instalaci až do délky 1200 m. Balení obsahuje 100 m drátu o průřezu 0,75 mm², s možností dokoupení anténního drátu.

    Elektronický neviditelný plot D-FENCE je moderní vysoce efektivní systém umožňující jednoduše a rychle vymezit hranice prostoru, ve kterém se může pes svobodně pohybovat. Tento systém nabízí ideální řešení v případech, kdy váš pes nerespektuje stávající plot a neustále utíká z vašeho pozemku, nebo pokud potřebujete ohraničit oblasti uvnitř vašeho pozemku a nechcete, aby do nich měl váš pes přístup, například dětské pískoviště, zahradní bazén, okrasné záhony atd. Celé zařízení lze také velice snadno nainstalovat i v místech, kde klasický plot není možné použít.

    Díky elektronickému neviditelnému plotu se váš pes velmi rychle naučí respektovat hranice definovaného prostoru a bude se svobodně pohybovat pouze v místech, kde mu nehrozí žádné nebezpečí.

    Elektronický neviditelný plot D-FENCE je tvořen vysílacím generátorem, přijímačem a anténou, tu představuje jednoduchý izolovaný drát. Vysílací generátor generuje signál do anténního drátu, pomocí kterého ohraničíte zvolený prostor výstražnou a korekční zónou. Přijímač připevněný na obojku psa snímá signál šířící se z nainstalovaného anténního drátu, překoná-li pes hranici prvního (výstražného) pásma, přijímač začne vydávat přerušovaný zvukový signál. Nereaguje-li pes na zvukové varování a překročí hranici i druhého (korekčního) pásma, přijímač vydá současně zvukový signál a korekční impuls. Intenzitu stimulačního impulsu, stejně tak jako šířku korekční i výstražné zóny, je možné jednoduše nastavit. Počet psů s připevněným přijímačem na obojku není omezen. Obojek je kompaktní a vodotěsný a vzhledem k nízké hmotnosti a ergonomickému designu je možné ho použít pro všechna plemena psů.

    Elektronické systémy generátoru a obojku využívají moderní technologii na bázi 1-čipových mikroprocesorů. Zařízení je vhodné pro jakýkoliv typ terénu, lze jej velmi snadno nainstalovat pomocí běžného nářadí. Aby systém neviditelného plotu fungoval, musí být drát připojen k vysílači a tvořit nepřerušenou smyčku drátu (vyvarujte se jeho poškození). Od vysílače rozvinete drát kolem pozemku. Drát může být umístěn na zemi, mělce zakopán (max. 10 cm hluboko) nebo připevněn na stávající plot nebo zeď (v tomto případě max. do výšky 30 cm nad zemí). Ve standardním balení je 100 m anténního drátu. Jestliže potřebujete více než 100 m, můžete si u nás dokoupit další balení a drát potom pomocí zářezových konektorů spojíte (2 zářezové konektory jsou součástí základního balení). Jestliže chcete, aby pes mohl volně procházet určitým místem na vašem pozemku, kterým musíte vést drát, navinete odchozí drát kolem příchozího, zkroucení vodičů kolem sebe způsobuje vyrušení emitovaných vln a pes se může tímto místem volně pohybovat. Napětí v anténě nepřekračuje 12 V, nehrozí tudíž žádné nebezpečí i při eventuelním přerušení vodiče. Pro lepší orientaci je možné označit vymezený prostor terčíky.

    Výhody neviditelného plotu D-FENCE:

    Velmi snadná a rychlá instalace (plot může být funkční během 1 hodiny)
    Levná a velmi variabilní varianta oplocení pozemku - v případě potřeby můžete během chvilky změnit oplocení dle aktuálních požadavků (ohraničení bazénu, záhonků, skalky, vchodových dveří do domu, atd.)
    Plot je „neviditelný“, tzn. že neruší výhled do okolí, ani esteticky nenaruší zahradu. Může doplnit stávající plot, který pejsek přesto překonává (přeskakuje, podhrabuje, prokousává…)
    Ve vymezeném prostoru můžete držet libovolný počet psů

    Vysílací generátor:

    1. pásmo (výstražné): plynule nastavitelné v rozmezí 0,4 až 5 m
    2. pásmo (korekční): plynule nastavitelné v rozmezí 0,3 až 1,5 m
    Drát: nízkoimpedanční měděný izolovaný 0,75 až 2,5 mm2, délka max. 1200 m
    Napájení: adaptér 230 V / 50 Hz, 15 V / 100 mA
    Ohraničená plocha: 9 ha
    Rozměry 152 x 119 x 42 (D x Š x V)

    Obojek:

    Rozměry: 34 x 43 x 64 mm
    Hmotnost: 60 g (bez baterie a elektrod)
    Napájení: lithiová baterie CR2 3V
    Životnost baterie: 6 měsíců v pohotovostním režimu
    Nastavitelný obvod krku: 18 až 70 cm
    Vodotěsný, spolehlivý v každém režimu

    Intenzitu stimulačního impulsu je možno nastavit na obojku v osmi úrovních. funkce ISIT umožňuje detekovat výskyt a intenzitu rušivých signálů v místech, kde plánujete instalovat anténní drát a zamezit tak již dopředu možným problémům se správnou funkcí zařízení D-FENCE.

    Obsah dodávky:

    100 m anténního drátu o průřezu 0,75 mm²
    Generátor
    Napájecí adaptér
    Magnet se šňůrkou na krk
    Zářezové konektory 2 ks
    Přijímač s tkaným řemenem (75 cm)
    Kontaktní body 12 a 17 mm
    Lithiová baterie CR2 3V
    Testovací doutnavka
    Návod a DVD
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku