Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Nitro Concepts S300 Debula Purple herní židle černá, fialová

Nitro Concepts S300 Debula Purple herní židle černá, fialová
  • Nitro Concepts S300 Debula Purple herní židle černá, fialová
  • Nitro Concepts S300 Debula Purple herní židle černá, fialová
  • Nitro Concepts S300 Debula Purple herní židle černá, fialová
Cena nyní (s DPH):
7791,- Kč
bez DPH
6439,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Stoličky a židle na kolečkách

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
    Kód: c_1781517

  • Nitro nitro Concepts S300 herní židle se otáčí jen o vás. Nitro Concepts odhaduje hodnotu síly a svobody projevu jako nejdůležitější hodnotu. Proto je S300 nejlepší židle, kterou jsme kdy postavili. Ze sedmi různých barevných scéen si můžete vytvořit vlastní styl a ztělesnění své vášně.

    Každé židle bylo pečlivě navrženo některým z nejkreativnějších hlavic tohoto odvětví v Německu s ohledem na maximální uživatelskou přívětivost a využívá pouze moderní materiály. Zvláštní pozornost je třeba věnovat zajištění toho, aby byla nitro Concepts židle mimořádně pohodlná, aby byla zajištěna optimální ergonomie zad a přitom ještě nevypadala skvěle.

    S300 - Z JINÉ GALAXIE DO VAŠEHO OBÝVACÍHO POKOJE
    S300 je vybaven všemi složkami velmi kvalitního herní židle Premium, ale bez vypaveného cenového bodu. Vyniká špičkovým výkonem a výjimečným vzhledem, netrhá však do peněženky žádný otvor. V barevném provedení Nebula Purple si tato varianta připomíná působivou astronomickou hvězdnou mlhu, která vás nadchne homogenním a intenzivním fialovým a stejně tak vyvedeným akcenty švů, logoemového bloku a ozdobných lišt stolního kříže.

    MAXIMÁLNÍ KOMFORT
    S300 vyzvedá pohodlí svého každodenního hraní na zcela novou úroveň. Díky integrovanému H.E.A.T. ( Health Enhancing Adjustment Technology) System a jeho ergonomických vlastností včetně tvarování, záda se i po několikahodinových hráčských sessistandech plně zotaví. Každá herní židle nitro Concepts S300 je vybavena barevně vhodně navrženými a optimálně tvarovanými polštáři na šíji a luk, které lze individuálně nastavit.

    ERGONOMICKÝ DESIGN
    Abyste mohli na delším pracovním stole získat maximální výkon při hrách a nárocích na práci nebo abyste mohli plně užít video, je obzvláště důležité využít spolehlivou a ergonomicky navržená židle, jako je S300, která se po mnoho let stane věrným společníkem. Chrání a stabilizuje záda, zabraňuje nepříjemným bolestem a ve vysoké Hohem snižuje riziko zdravotních následků.

    VARIANTY V BARVÁCH
    Kromě samotné židle se barevné schéma Galactic Blue - také boční plochy prostoru k sezení, logo plamenů na opěrce hlavy a polštář na krk, kolečka a větev jsou vyzdobeny všemi barvami. Díky tomu je model S300 v závislosti na zvoleném modelu ideální pro jakékoliv nastavení a atmosféru.

    NEOMEZENÁ NASTAVITELNOST
    Chceme, aby S300 byl perfektním místem pro každého uživatele a všechny milovníky uvolněných křesel. Díky možnosti nastavení kolébkového mechanismu, úhlu opěradla, celkové výšky a loketní opěrky (které lze nastavit ve třech rozměrech) je nová nitro židle nitro Concepts gameer individuálním špičkovým modelem pro každého.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá · fialová
    Rozměr, hloubka: 560 mm
    Vnější výška: 1400 mm
    Vnější šířka: 600 mm
    Materiál: ocel · Nylon® · látka · polyuretan (PE) · pěna
    Kategorie produktu: herní židle

    Obsah dodávky



    Židle S300
    Hlavový polštářek Polštář bederního polštáře

    EAN: 4251442502003
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku