Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Ninja 3-in-1 Power Nutri stolní mixér 1200 W černá, stříbrná

Ninja 3-in-1 Power Nutri stolní mixér 1200 W černá, stříbrná
  • Ninja 3-in-1 Power Nutri stolní mixér 1200 W černá, stříbrná
  • Ninja 3-in-1 Power Nutri stolní mixér 1200 W černá, stříbrná
  • Ninja 3-in-1 Power Nutri stolní mixér 1200 W černá, stříbrná
  • Ninja 3-in-1 Power Nutri stolní mixér 1200 W černá, stříbrná
Cena nyní (s DPH):
5661,- Kč
bez DPH
4679,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Ninja
  • Kód: c_3059308

  • Směsi zcela podle chuti:
    Tento revoluční mixážní pult Ninja spojuje tři zařízení v jednom. Ve velké nádobce na výrobu Power Nutri (2,1 l) můžete bez námahy připravovat smoothie, omáčky a nápoje, ale také salsa nebo i vlastnoručně vyrobené těsto. Kromě toho se do hrnky Power Nutri (700 ml) podaří vybředit i bicí malé porce. S revoluční mísou Power Nutri (400 ml) dosáhnete silnější konzistence a můžete tak vytvořit chutnou smoothie Bowls nebo pevné nátěry, jako např. arašídové máslo. Díky výkonnému 1200 W motoru, Smart Torque a technologii Auto-iQ si můžete snadno a rychle vytvořit pestří jak silné barvy, tak i ty nejsilnější.
    Máte rádi smoothie? Pak si smoothie Bowls můžete milovat! Nechte všechny příchuti svých oblíbených sies vkládat do celého jídla. Chutná smoothie Bowls se připravují například z mraženého ovoce s lahodnými nopingy a lze je velmi dobře lžící. Popusťte uzdu své kreativitě s různými vrstvami, příchutí a Topps. Připravte si perfektní základní masku pro smoothie Bowls s revolučními Smart Torque mixéry - mezi ty nejlepší Ninja mixéry pro tuto opékání.

    Torque
    Jiné mixéry mohou při silnější konzistenci dostat na své hranice.
    Motor Smart Torque od společnosti Ninja s výkonem 1200 W ukazuje i při nejnáročnějších přísad působivý mixovací výkon - blokované čepele, ruční míchání nebo protřepání přísad patří minulosti. Výkonný motor Smart Torque je speciálně navržen pro tlusté textury s méně kapalinou a boduje vysokou otáčkami a rovnoměrným výsledkem mixování.
    Vykouzlíte vysoce tlusté barvy, arašídové máslo a smoothie Bowls - bez zablokování, ručního míchání nebo třepání.
    Pomocí přesného ovládání si při každém mixování zachováte plnou kontrolu nad rychlostí a textura. Pomocí otočného spínače můžete volit z 10 manuálních rychlostních stupňů a pokaždé tak dosáhnout požadované konzistence. Začněte s nízkým stupněm pro množství složek. Zvyšte rychlost, abyste dosáhli nejmiřenějších výsledků mixování - ideální pro ideal a dezinty. Nízké rychlosti jsou vhodné také pro drcení surovin nebo míchání různých těsta.

    3 přístroje v jednom
    Při sebemládě se vedle chuti vyskytuje také konzistence.
    Tento mixážní pult umí víc. Ve velké nádobce na výrobu Power Nutri s objemem 2,1 litru můžete omáčky, smoothie a nápoje připravit pro více osob. Ve velké nádobě můžete suroviny krájet, prokrájet a stříhat. Tak se snadno podaří pokrmy i s jemně pečenou zeleninou. V kombinaci s dodávaným hnětacím nástrojem můžete navíc připravovat vlastní těsto.
    Kromě toho se v hrníči Power Nutri s objemem 700 ml sametového drinku a dezintu podaří. Připravte chutné smoothie, mléčné koktejly a drcený ledový koktejl z čerstvých nebo zmrazených surovin. Díky bezpečnému víku a praktickému odlitku si můžete svou výtvory užívat i na cestách. Umožňuje snadnou přípravu okapů a trsů. Mlejte navíc ořechy nebo semena a připravte Crushed Ice.
    Speciálně koncipovaná Power Nutri mísa s objemem 400 ml je ideální pro prémiové kreatování jako Smoothie Bowls, které udržují čistou lžíci a poskytují chutné zážitky. ideal Smoothie Bowls má vynikající chuť. Vychutnejte si vynikající arašídy nebo mandlové krémy - od krémových až po krémově - a také husté omáčky, mrozy Yoghurts a sorbety. Integrované Power Padle přidává přísady, takže silnější směsi nemusí být odolné proti poškrábání ani protřepávání.

    Vše v rukojeti
    Auto-iQ technologie vám odvádí většinu práce. Vyberte si jednoduše jeden z 6 inteligentních programů navržených speciálně pro šálky, nádoby a mísy: Blend, Crush, mix, Puree, Chop nebo PowerMix. Inteligentní funkce impulsu, pauza a mixování vám stisknutím tlačítka pomohou dosáhnout požadovaných výsledků.
    Velmi přesné čepele značky Ninja jsou vyrobeny z velmi kvalitní nerezové oceli s dlouhou životností.
    Mixér se svým novým elegantním designem hodí do každé kuchyně.
    Čištění lze mýt v myčce. Pusťte se hned do práce - pomocí přiloženého receptu.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Barva: černá · stříbrná
    Vnější výška: 370 mm
    Vnější délka: 208 mm
    Vnější šířka: 214 mm
    Výkon (max.): 1200 W
    Hmotnost: 3.7 kg
    Kategorie produktu: stolní mixér

    Obsah dodávky

    Základna motoru (1200 W)
    Zásobník Power Nutri (2,1 l) s víkem
    Totalní Crushing čepel a nožová vložka
    Hnětací nože
    Nádoba s kapskou Power Nutri (700 ml) s neprotékavým víkem a praktickým vylitím
    Hybridní čepele Edge
    Power Nutri mísa (400 ml)
    Úložné pouzdro
    Čisticí kartáček
    Kniha receptů

    EAN: 622356240550
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku