Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Nabíječka BLOW WCH-06 bezdrátová

Nabíječka BLOW WCH-06 bezdrátová
Cena nyní (s DPH):
297,- Kč
bez DPH
245,-
ks


    1 ks skladem - odesíláme ihned ze skladu v ČR
    Dalších 1 ks můžeme dodat do 4 pracovních dnů.
    Kód: t_06434721

  • Bezdrátová indukční nabíječka v nejnovější technologii QI od BLOW vám umožní zbavit se nepotřebných drátů. Produkt umožňuje bezdrátově nabíjet až 2 telefony současně – ideálně se hodí do domácnosti nebo kanceláře.

    Bezdrátové a rychlé nabíjení
    Indukční metoda nabíjení je moderním řešením pro rychlé doplnění energie v našem telefonu. Stačí připojit nabíječku ke zdroji energie pomocí přiloženého USB kabelu a poté položit telefon na panel nabíječky – od této chvíle si můžete užívat možnost rychlého nabíjení.

    Nabíjejte baterie 2 telefonů současně
    Moderní a inovativní design umožňuje nabíjet až dva telefony současně na jedné nabíječce, která má dvě nabíjecí oblasti. Mezi nimi jsou tři LED indikující připojení ke zdroji a plné nabití.

    Případ není problém
    Ochránit náš telefon v podobě pouzdra není pro indukční nabíječku problém – není potřeba pouzdro sundávat a následně znovu nasazovat. Nic tedy nebrání tomu, abyste si mohli naplno užít možnost rychlého a bezdrátového nabíjení.

    Technologie Qi
    Qi je jednou z nejmodernějších metod bezdrátového přenosu energie pomocí indukčního nabíjení. Je určen pro chytré telefony vybavené touto technologií. Základem systému je fenomén elektromagnetické indukce mezi dvěma cívkami. V nabíječce je silový vysílač obsahující cívku, která generuje oscilující magnetické pole, a ve smartphonu magnetické pole, které indukuje střídavý proud.

    Vysoký nabíjecí výkon
    Oba panely mají nabíjecí výkon 10W - to zajistí rychlé nabití baterií telefonu. Zařízení se navíc vyznačuje vysokou účinností a pokročilými technologiemi, které podporují rychlé a bezpečné nabíjení.

    Lehká a bezpečná konstrukce
    Indukční nabíječky BLOW se vyznačují tenkým designem, díky kterému jsou lehká a snadno přenosná zařízení. Balíček instalovaných ochran navíc chrání nabíječku před zkratem, přebitím nebo přehřátím

    Vlastnosti:

    - Materiál: ABS
    - Rozměr: 204x105x10mm
    - Hmotnost: 120g
    - Vstupní napětí: 5V / 2A, 9V / 1,3A
    - Nabíjecí výkon: 10W
    - Pracovní vzdálenost: <5 mm
    - Účinnost nabíjení: 70% -76%
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku