Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Logitech Rally mounting Kit sokl

Logitech Rally mounting Kit sokl
  • Logitech Rally mounting Kit sokl
  • Logitech Rally mounting Kit sokl
  • Logitech Rally mounting Kit sokl
  • Logitech Rally mounting Kit sokl
Cena nyní (s DPH):
6292,- Kč
bez DPH
5200,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    5ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Logitech
  • Kód: c_2194156

  • ELEGANTNÍ, BEZPEČNÉ A FLEXIBILNÍ UPEVNĚNÍ
    Každý Rally systémový komponent lze optimálně instalovat pomocí montážního příslušenství a držáků, které jsou součástí dodávky. Držák kamery lze bezpečně a stabilně připevnit na zeď nebo pod monitor. Při namontování pod strop je možné promyšlený záznam, který je na hlavě. Reproduktory lze připevnit přímo na stěnu pomocí nenápadných upevňovacích svorek. S osvětlovacím hardwarem můžete hub připevnit na stěnu nebo na spodní stranu stolu a poté zajistit všechna připojení s kabelovými držáky pro profesionální vzhled.

    DRŽÁK KAMERY LZE NAMONTOVAT NA HLAVU
    Držák kamery umožňuje flexibilní umístění kamery na zeď přímo nad nebo pod obrazovku pro přirozenou viditelnosti a přímý kontakt s prošlovaným setingem. Ve větších zasedacích místnostech lze držák připevnit na hlavu vzhůru, aby byla kamera umístěna pod stropem pro viditelnější obraz kamery. Závit stativu a 3-pólový systém zajišťují stabilitu a udržuje kameru v klidu, když se objektiv pohybuje.

    NENÁPADNÝ DRŽÁK REPRODUKTORU
    Veškeré příslušenství v montážní sadě Rally je vytvarováno přesně na určitý systémový komponent. Oba držáky pro upevnění Rally reproduktorů na obou stranách obrazovky zajišťují elegantní vzhled a zajišťují, aby reproduktor mohl rozvinout svůj celkový zvukový potenciál. Výsledek: Životu atmosféru pro rozhovor, která spojuje lidi, zatímco podkladová technologie působí nenápadně v pozadí.

    DRŽÁK PRO ZVEDAČ OBRAZOVKY A STOLNÍ HUB
    Dva osvěžující Hub držáky nabízí mnoho možností montáže pro umístění monitoru a stolního hubu na stěnu nebo pod stůl. Držáky jsou vybaveny vyvýšenými distančními sloupky pro zajištění dostatečné cirkulace vzduchu pro spolehlivé chlazení.

    STAHOVACÍ PÁSKY
    Chrání před nechtěným přerušením a s ním spojenými problémy a zároveň zajišťuje, aby byly všechny kabely čisté. Každý dvoudílný držák lze namontovat blízko hubu obrazovky a stolního držáku, aby kabely pro napájení, přenos audia, videa a dat zůstaly bezpečně připojeny.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Kategorie produktu: sokl

    Obsah dodávky

    Držák reproduktoru (2)
    Držák kamery
    Držák na stůl
    Držák monitoru s hubem
    Držáky kabelových průchodek (2)
    Návod k upevnění.

    EAN: 97855142979
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku