Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Likvidátor plísní STACHEMA FUNGISPRAY bezchlorový s vůní avokáda 0.75L

Likvidátor plísní STACHEMA FUNGISPRAY bezchlorový s vůní avokáda 0.75L
Cena nyní (s DPH):
140,11Kč
bez DPH
116,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Čistící prostředky pro domácnost

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_06423389

  • Likvidátor plísní STACHEMA Fungispray bezchlorový s vůní avokáda 0.75L
    Likvidace plísně bezchlorovým přípravkem Fungispray s fungicidním účinkem. Prostředek určený k ochraně proti plísním, zejména v domácnostech-plíseň v koupelně, plíseň v bytě, plíseň v domě, plíseň na zdi, zdravotnictví, potravinářství, veterinárních zařízeních a zemědělství na porézních stavebních materiálech jako jsou zdi, omítky, beton, dřevo, střechy z eternitu apod. Fungispray bezchlórový nemá bělící účinky a působí preventivně v závislosti na expozici ošetřeného místa.

    Prvním krokem dezinfekčního postupu by vždy mělo být usmrcení plísní, v některých případech spojené s jejich mechanickým odstraněním. Dezinfekce míst napadených plísněmi se provádí za mokra. Při dezinfekci se uplatňují čtyři základní aplikační postupy: postřik, namočení, otření a ponoření (pouze u předmětů). Podle místa výskytu a velikosti kontaminace se doporučuje kombinace uvedených způsobů. Po použití dezinfekčních přípravků a době působení (cca 60 minut) následuje mechanická očista napadeného místa (odstranění plísně na zdi), která se provádí vždy a jedině za mokra. Nesmí totiž docházet k rozprašování a vdechování částic plísní. Mechanické odstraňování je nutno provádět do maximální hloubky. U rozsáhlejších sanací je nutno provést kontrolu účinku dezinfekce (mykologický a bakteriologický rozbor ploch a povrchů).

    Vlastnosti:

    - Objem: 750 ml
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku