Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak

LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
  • LEGO® DOTS 41939 Přívěs k autu drak
Cena nyní (s DPH):
152,91Kč
bez DPH
126,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® DOT

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_2361041

  • S tímto modelem můžete létat na drak a designový fanoušek LEGO® DOTS Drake (41939)! Tato kvalitní sada umožňuje dětem vytvořit a vyzdobit si odolný drak. Přizpůsobitelný design této skvělé designové sady obsahuje kostka s místem pro mnoho zajímavých vzorů, upevňovací kroužek a zásobník na kameny. Děti mohou se levandulově zbarvenými, modrými, zelenými a růžovými kamínky vytvořit jedinečný drak. Se samostatně dodávanou sadou pro chatování zvířat (41931) můžete drak projít ještě mnoha dalšími mižkami. Designová zábava pro děti může individuálně vytvářet dojem přívalníku, měnit vytištěný obličej a propřít se svým přátelům. Malý přívěs k traktoru dá dětem při deigaci zcela volnou ruku. Kreativní sada je skvělá odměna a vánoční nebo překvapiní dárek.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 82
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Přívěs k autu drak
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® DOTS

    Výhody

    Rychlé dítě s kapesním přívěškem LEGO® DOTS Drache (41939). Sada obsahuje odolnou kostku s přívěsem, zásobník na kamínky a mnoho barevných kamínků.
    Děti se mohou orientovat na dezignifikace na obalu, nebo se mohou stát kreativním, aby se vybavily vlastní fantazový vzor.
    Dodávané kamínky jsou velmi dekorativní. Pro ještě více zábavy může děti také využít kamenů z jiných designových sad, například z dodatkové sady DOTS (41931), která je k dispozici samostatně.
    Všechny děti budou mít rádi tyto úžasné kapesní visačky. Sada je pěkným překvapením a hodí se jako dodatečné vánoční dárek pro chlapce a dívky od 6 let. Příslušenství lze připevnit na klíče nebo kapsy.
    Kreativní příslušenství pro každodenní použití. Každý přívěs s kapsčkou má výšku 4 cm, šířku 3 cm a hloubku 3 cm. Všechny děti se těší na toto rozdrazné i praktické překvapení.
    Umožňuje dětem vytvořit atraktivní doplněk, který lze kombinovat s jinými sadami LEGO® DOTS. Tato dočistná draha nabízí dětem nejen mimořádné možnosti, ale také jejich sebedůvěru.
    Sady LEGO® DOTS podporují neomezenou kreativitu a sebeobranu. Děti mohou vytvářet a vytvářet užitečné doplňky. Nová skupina dětí odhalí, kolik potěšení ze sady LEGO přináší.
    LEGO® prvky odpovídají 1958 nejpřísnějším brandstandardu, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je pokaždé spolehlivě spojit a opět oddělit.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016915341
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku