Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Lamax LMXT4 kamera za čelní sklo, 140 ° 12 V G-senzor, displej, zobrazení dat ve videu, automatický start, varování před kolizí, WDR, záznam smyčky, mikrofon,

Lamax LMXT4 kamera za čelní sklo, 140 ° 12 V G-senzor, displej, zobrazení dat ve videu, automatický start, varování před kolizí, WDR, záznam smyčky, mikrofon,
Cena nyní (s DPH):
2017,- Kč
bez DPH
1667,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Lamax
  • Kód: c_2527311

  • Lamax T4 zajišťuje klidný a bezpečný provoz za volantem. Klíčové funkce jsou nyní ještě lepší: Ostré Full HD video zaznamenává označení a další podstatné detaily ve dne i v noci. Díky decentnímu designu a kompaktním rozměrům není kamera téměř vidět. Díky superkondenzátoru si nemusíte dělat starosti o výdrž baterie. Magnetický držák drží kameru i na pojezdových cestách spolehlivým – kameru jednoduše zacvaknete a vzlétnete bezpečně na cesty!
    S autokamerou je příčina nehody jasná. Lamax T4 bere vše, co was se děje. Někdo vás úmyslně brzdil? Na Full HD videu bude označení vidět zcela jasně, takže máte v ruce jasný důkaz. Někdo vás přešel na cestu? Objektiv se detekčním úhlem 140° je dostatečně boční, aby umožňoval vidět, kde zpozorujete zpozorné řídítka. 30 snímků za sekundu zajišťuje plynulé video.
    Baterie jsou nejproblematičtější součástí kamer v automobilu. Teplo a přímé sluneční záření v létě, mráz a trvalé vypnutí a zapnutí z něj dělají něco nehezky. Proto jsme akumulátor u Lamax T4 nahradili moderním superkondenzátorem, který je naprosto nezávislý na počasí, musí být vždy připojen a vydrží tak několikanásobně delší. Je velmi prostorově úsporný, proto je kamera malá, nenápadná a vejde se za zpětné zrcátko nebo až do horní části skla. Díky své konstrukci není vhodná pro vertikální skla autobusů a nákladních automobilů, ale cítí se jako doma.
    Pro Lamax T4 není problém špatné podmínky na silnici. Je vybavena novým magnetickým držákem, takže kamera zůstane na svém místě. Pro extra pevné držení disponuje přídavnou blokací drží. Proto se nemusíte obávat o to, abyste se zastavili, i když jedete po velkém otvoru. Celou jízdu můžete sledovat na vysoce kvalitním 1,5" displeji, který je pro změnu nastavení a přehrávání záznamu velmi snadný. Ke kameře lze zakoupit držák GPS, který poskytuje video další užitečné údaje pro případné spory.
    Superkondenzátor je dobře dodáván s extrémními teplotními výkyvy a má mnohem delší životnost než baterie.
    Držák se silným magnetem a blokovacím zařízením zajišťuje, že kameru lze nainstalovat rychleji a spolehlivě na svém místě. Stručně řečeno, drží kameru pevně a nechává ji bez problémů - ani při špatných silničních podmínkách.
    Volitelný držák GPS doplňuje možné důkazy a další údaje: Zaznamenává polohu vozidla a také aktuální rychlost, takže vždy je jasné, že jste byli v souladu s předpisy na cestách.
    Staré a zbytečné záznamy se sice automaticky vymaží, ale i bez této funkce je uklidňující mít dostatek místa pro všechny záznamy.
    Menu kamery je v němčině a obsluha je přes 1,5“ IPS displej a 4 tlačítek velmi snadné.
    Pomocí kamery získáte adaptér do autozásuvky s dalším USB portem, abyste mohli nabíjet například i svůj mobilní telefon.
    Celé menu je německy, proto je ovládání velmi snadné. K dispozici jsou však i další jazyky.
    Snímky s vysokým rozlišením zaručují, že jsou dobře čeny i malé objekty, jako jsou poznávací značka, dopravní značky a podobné předměty. Proto můžete použít záznam jako důkaz.
    WDR - WDR je zkratka pro velký dynamický dosah, která zlepšuje snímky při proměnném osvětlení a tmě. Díky tomu kamera v noci nestrčí z opačné auta a ani tunelové výjezdy nejsou žádný problém.
    G senzor je citlivý senzor, který během jedné sekundy detekuje náraz a chrání před tím, aby smysluplné nahrávky nebyly vymazány.
    Objektiv zaznamená vše, co was se děje před kamerou pod úhlem 140°. To stačí pro zachycení jízdních pruhů, protijedoucích vozidel a také dalšího okolí a k tomu nedochází k zkreslení objektů.
    Kamera do auta se sama stará o dostatek volného místa v paměti a záznam se nahrává ve smyčce. Jakmile je paměťová karta plná, automaticky se nahradí nejstarší přebytečná videa. Nemusíte se starat o nic.“

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Automatické zapnutí nahrávání: Ano
    Rozměry: (š x v x h) 52 x 46 x 40 mm
    Rozměr, hloubka: 40 mm
    Vnější výška: 46 mm
    Vnější šířka: 52 mm
    Horizontální zorný úhel: 140 °
    Funkce Loop: Ano
    Vlastnosti autokamery: G-senzor · displej · zobrazení dat ve videu · automatický start · varování před kolizí · WDR · záznam smyčky · mikrofon · Superkondenzátor · Volitelná GPS · Umožňuje údaje o řidiči v záznamu
    Typ paměťové karty: 60 GB HD
    Provozní napětí: 12 V
    Optické rozlišení videa: 1920 x 1080 Pixel
    Třída rychlosti: Class 10 UHS-I · Class 10 UHS-II · Class 10 UHS-III
    Kategorie produktu: kamera za čelní sklo
    Certifikace: RoHS

    Obsah dodávky

    Vč. Magnetického držáku 3M
    Adaptér do autozásuvky s přídavným USB portem
    Datový kabel mini USB
    Náhradní 3M samolepky

    Výhody

    Kamera do auta s kartivním Full HD / 30 fps
    Nárazuvzdorné magnetické držáky
    Superkondenzátor místo baterie
    Úhel snímání 140 °
    Jasný displej 1,5“ s německým menu
    WDR
    Rozlišení videa přední kamery Full HD (1920 × 1080) @ 30FPS
    Formát videa: MOV, H.264 komprese
    Vestavěný mikrofon, který lze vypnout stisknutím tlačítka
    Velikost obrazovky 1,5"
    Paměť na microSD karty až 64 GB
    Konektor mini USB
    Magnetický držák s 3M samolepkou
    Zapisovací ochrana (při nárazu/stisknutí tlačítka)
    Automatické nahrávání
    G senzor s nastavením citlivosti
    Automatické nahrávání smyček
    Spořič obrazovky
    Jméno řidiče v záznamu
    Tón kláves lze vypnout
    Přídavný držák GPS s možností zobrazení dat v nahrávkách (čas a datum, rychlost a souřadnice) a aplikace pro PC s ukazatelem polohy
    Menu v angličtině, němčině, češtině, slovenštině, polštině, Maďarština

    EAN: 8594175354744
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku