Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Hra Veselí tučňáci

Hra Veselí tučňáci
Cena nyní (s DPH):
199,- Kč
bez DPH
164,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Nezařazené t

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_08851282

  • Hra Veselí tučňáciPokud hledáte nějakou novou a zábavnou společenskou hru, tak jsou pro vás Veselí tučňáci zaručeně to pravé. Jedná se o vynikající stolní hru u které se bude bavit celá rodina. Principem hry je dostat všechny vaše tučňáky do domečku, přičemž vás cestou čekají pasti a nástrahy, při kterých může váš tučňák spadnout do vody a tím se dostat na začátek hry. Komu se podaří doručit všechny svoje tučňáky do domečku jako prvnímu, ten vyhrává! Hra je určená pro 2 - 4 hráče (věk: 4+).

    Před samotným počátkem hry je zapotřebí tučňáky smontovat a to tím, že spojíte jejich dvě části (bílou a barevnou). Není k tomu zapotřebí žádné nářadí ani lepidlo a zabere to pouze minimum času. Dále nasaďte na dráhu čtyři ledové mosty, podle obrázku na krabici. Poté už nezbývá nic jiného, než začít se samotnou hrou a užívat si spoustu zábavy. Detailní pravidla ke hře naleznete uvnitř balení.

    Stylové a kvalitní provedení - originální český design krabice včetně návodu byl vytvořen přesně dle vašich požadavků, tento produkt dodáváme kompletně v češtině!!

    Rozměry obalu: 27 x 27 x 5,5 cm

    Obsah balení:

    Hrací plocha s pastmi
    4x ledový most
    16x barevný tučňák (4x červený, 4x modrý, 4x zelený, 4x žlutý)
    Český návod
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku