Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

GripTil nájezd černý Standard

GripTil nájezd černý Standard
  • GripTil nájezd černý Standard
  • GripTil nájezd černý Standard
  • GripTil nájezd černý Standard
Cena nyní (s DPH):
44,- Kč
bez DPH
36,-
ks


    20ks k dispozici
    Zboží doručíme do 3 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
    Kód: h_s830

  • Toto zboží je na objednávku, doba expedice cca 7dní.

    Nájezd rovný 250x137x16mm slouží pro ukončení plastové podlahové plochy po stranách. Plynulý nájezd zabezpečí bezpečný vstup a nájezd na plochu.Povrch nájezdu je stejně děrovaný jako základní deska, spodní strana je žebrovaná a propojená kanály, které zajišťují rychlý a trvalý odvod vody pod povrchem podlahy. Barevnou kombinací nájezdů je možné současně označit okraje plochy v souladu s bezpečnostními předpisy (kombinace žluté a černé).

    Součástí dodávky jsou 4 spojky pro spojení s dalšími prvky. Výhodou systému je, že při poškození spojky se tato jednoduše vymění a nemusí se měnit celý díl. Na okraj dlouhý 1 metr jsou zapotřebí 4 ks nájezdů.

    Typy provedení

    GripTil Standard – Základní měkké provedení je určeno pro pohyb lidía lehké přepravní techniky. Zajišťuje zlepšení pracovních podmínek v místě instalace jako je zvýšení protiskluzových a protiprašných vlastností, tlumení vibrací, snížení hlučnosti, zateplení pracoviště apod.

    GripTil Hard – Tvrdé provedení, je určeno pro více namáhané podlahy zátěží a manipulační technikou, popř. parkováním a pojezdem vozidel.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku