Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Gigaset PRO S700H DECT mobilní část antracitová

Gigaset PRO S700H DECT mobilní část antracitová
  • Gigaset PRO S700H DECT mobilní část antracitová
  • Gigaset PRO S700H DECT mobilní část antracitová
  • Gigaset PRO S700H DECT mobilní část antracitová
Cena nyní (s DPH):
2963,- Kč
bez DPH
2449,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Gigaset
  • Kód: c_2380221

  • Všestranný telefon s mnoha funkcemi vás přesvědčí během pracovního dne
    Když zabere nějakou dobu, je potřeba trvalý telefon. Na Gigaset S700H PRO se lze kdykoli spolehnout: Přesvědčí mimořádně dlouhou dobou v pohotovostním režimu a odolným povrchem, který dokonce ani dezinfekční prostředek nemá žádné účinky.

    Profesionální mobilní zařízení DECT Gigaset Snadno a intuitivně se ovládá, adresáře a kontakty lze snadno dosáhnout. Ti, kdo nechtějí dělat kompromisy v oblasti komunikace, jsou v tomto ohledu na místě.

    Univerzální pro vysoké požadavky
    Gigaset S700H pro si vás získá velkým a osvětleným 2,4" TFT barevným displejem, je skutečně univerzálním pomocníkem a splňuje všechny požadavky profesionálních telefonů DECT. Díky mnoha funkcím, jako je SUOTA, Bluetooth 4.2, audio profily a vynikající kvalita zvuku (HDSP™), je tento přístroj perfektním společníkem pro každodenní práci.

    Výdrž s krátkými dobami nabíjení
    Pokud trvá něco déle, je tento bezdrátový telefon to pravé: Padne dobře do ruky a přesvědčí skvělou kvalitou zvuku. Ani po dlouhém pracovní dni nemůžete hovor trvat až 13 hodin a v pohotovostním režimu až 320 hodin je extrémně vytrvalý. Doba nabíjení je příjemně krátká, lze jej nabíjet i pohodlně přes microUSB konektor.

    Svoboda a flexibilní funkce
    Telefonujte, staráme se o detaily: Díky inovativnímu 360° otočnému sponu na opasek* máte telefon vždy v blízkosti rukojeti - a přesto máte volné ruce. Gigaset S700H A pak je k dispozici ještě volně konfigurovatelné funkční tlačítko, které vám umožní spustit přímou volbu nebo alarm.

    Design, který odolá dezinfekčním prostředkům
    Zde je výkon, cena a design: Tento Business telefon je velmi kvalitní, cenově atraktivní a atraktivní. Aby tomu tak zůstalo, má povrch ještě tvrdší. To znamená, že škrábance a dezinfekční prostředky mu příliš neunikají, špíny a viry nemají šanci. Je certifikován podle stupně krytí IP40 a je navržen tak, aby se do něj vnikal kovový prach.

    Ochrana díky možnostem zabezpečení
    Pro ochranu soukromých dat je tento bezdrátový telefon DECT vybaven volič v hotelu. To znamená, že všechny seznamy volání a citlivé údaje jsou vymazány v předem stanovené lhůtě, takže ostatní uživatelé již nemohou mít přístup. Gigaset S700H pro je ideální pro každodenní profesionální život, a to nejen v hotelovém nebo restauračních zařízeních.

    Profesionalita se systémem
    Komunikace je, jak známo, klíčem k úspěchu. Proto byste měli optimálně vybavit své komunikační úlohy při provozu: Gigaset S700H PRO je optimalizován pro použití na všech profesionálních systémech DECT Gigaset. Lze jej ale použít i na základní stanice kompatibilní s CAT iq & GAP od jiných výrobců. Zda se za ním skrývá systém? Můžete si být jisti!

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Bluetooth: Ano
    Barva: antracitová
    Připojení headsetu: s USB · jack 3|ツ|5 mm
    Osvětlení klávesnice: Ano
    Typ sluchátek: DECT
    Počet: 1
    Počet záznamů v telefonním seznamu: 500
    doba hovoru (max.): 13 h
    Standardy přenosu: DECT · GAP
    Čas režimu Stand-By (max.): 320 h
    Kategorie produktu: DECT mobilní část

    EAN: 4250366861838
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku