Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

GARDENA PowerMax 32/18V P4A Read akumulátor sekačka vč. nabíječky 18 V šířka sekání 320 mm

GARDENA PowerMax 32/18V P4A Read akumulátor sekačka vč. nabíječky 18 V šířka sekání 320 mm
Cena nyní (s DPH):
8511,- Kč
bez DPH
7034,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Sekačky na trávu

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: Gardena
  • Kód: c_2751725

  • Spolehlivá akumulátorová sekačka PowerMax 32/18V P4A Ready-to-Use od GARDENA je všestranným řešením pro všechny středně velké travnaté plochy až do 200 m². Dvakrát kalený DuraEdge nůž s přesným výbrusem a šířkou 32 cm zajišťuje perfektní a rovnoměrné zastřihování trávníku. V 30 litru velkého koše na trávu je řezný koš optimálně sebrán díky vedení cirkulace vzduchu, takže se koš plně naplní. Díky indikaci stupně zaplnění budete mít vždy přehled o tom, zda je koš plný. Tím se snižuje frekvence vyprazdňování a tím šetří čas. Výkonný bezkomutátorový motor v PowerMax 32/18V udržuje vysokou účinnost i po častém používání a zaručuje dlouhou životnost výrobku. Ergonomická rukojeť ERGOTEC zajišťuje pohodlné používání sekačky na trávu. Přirozeně se drží v ruce a ve spojení s nízkou hmotností lze powerMax 32/18V po delší dobu snadno a bez námahy používat. Další komfort během sekání zajišťuje tři výškové stojny. Nezáleží na tom, zda jde o delší nebo krátký řez: Před spuštěním se pomocí tlačítka QuickFit Plus individuálně nastaví výška řezu na 4 stupních mezi 35 a 65 mm centrálně na pouzdře pouze jednou rukou. Boční hřeben na sečení umožňuje hladké sečení i na těžko přístupných místech podél stěn a hran. Praktický a vždy dobře viditelný LED displej na rukojeti poskytuje informace o stavu nabití Power FOR ALL akumulátorů. Kromě toho se na ovládacím panelu tlačítka nachází pro zapnutí režimu Eco. Režim Eco šetří energii a prodlužuje dobu provozu. Akumulátorová sekačka je díky své praktické funkci a funkci skladná. Akumulátorová sekačka GARDENA PowerMax 32/18V P4A je dodávána jako sada Ready to Use s nabíječkou a výkonným 4,0 Ah 18V Power FOR ALL. Power FOR ALL ALLIANCE je jednou z největších aliancí mezi značkami předních výrobců. Jejich akumulátory lze použít v mnoha výrobcích předních výrobců. Nemusíte tedy kupovat jeden akumulátor pro každého a ušetříte peníze!

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Kapacita akumulátoru (popř. baterie): 4 Ah
    Technologie baterie, aku: Li-Ion akumulátor
    Nastavení výšky sečení: 4 x
    Vlastnosti zahradního nářadí: vč. nabíječky
    šířka sekání: 320 mm
    Objem sběrné nádoby: 30 l
    Napětí akumulátoru: 18 V
    Řezná výška: 35 - 65 mm
    Typ motoru: Bezkartáčové
    Typy pohonů (zahradní nářadí): akumulátor
    Kategorie produktu: sekačka

    Obsah dodávky

    Vč. System akumulátor P4A, 18 v/72
    NABÍJEČKA P4A AL 1810 CV.

    Výhody

    Silný bezkomutátorový motor pro perfektní řez na ploše až 200 m²Pohodlná manipulace: Ergonomická rukojeť ERGOTEC pro snadné ovládání a nízké hmotnostiTlačítko QuickFit Plus pro snadné a intuitivní nastavení výšky střihu od 35 do 65 mm v 4 stupních jednou rukouSada Ready to Use obsahuje nabíječku a výkonný 18V Power FOR ALL-iontový akumulátor, který je kompatibilní s dalšími přední výrobci.

    EAN: 4078500061971
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku