Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Electronic Micro Alarm EMA2, GSM s klíčenkou

Electronic Micro Alarm EMA2, GSM s klíčenkou
  • Electronic Micro Alarm EMA2, GSM s klíčenkou
  • Electronic Micro Alarm EMA2, GSM s klíčenkou
Cena nyní (s DPH):
3468,- Kč
bez DPH
2866,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: GSM alarmy - kompletní sety

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: h_t999

  • Zabezpečovací zařízení nejen pro auta. Nevyžaduje montáž, jen se zasune do zdířky pro autozapalovač a vloží SIM karta. Ovládáno prozvoněním, informace SMS, případné nastavení z PC přes USB.Alarm dokáže upozornit na vniknutí, odtah, manipulaci, náraz nebo změnu polohy až 3 telefonní čísla pomocí přednastavené SMS nebo hovoru. Nyní již není nutností alarm ovládat pouze pomocí SMS příkazůnebo prozvoněním. Součástí balení je klíčenka, pomocí které se EMA2 automaticky aktivuje/deaktivuje.V malém těle uchovává vše potřebné pro hlídání nejen Vašeho automobilu. EMA2 může být dobíjena pomocí powerbanky,adaptéru, či USB kabelem, tudíž je schopna ochránit opravdu cokoliv, ať už si ji vezmete do karavanu,campu, hotelu, houseboatu nebo jen do vaší tašky.
    Alarm dokáže upozornit na vniknutí, odtah, manipulaci, náraz nebo změnu polohy až 3 telefonní čísla pomocí přednastavené SMS nebo hovoru. Nyní již není nutností alarm ovládat pouze pomocí SMS příkazů nebo prozvoněním. Součástí balení je klíčenka, pomocí které se EMA2 automaticky aktivuje/deaktivuje. K autoalarmu může být připojena iGPS, díky které můžete sledovat v případě odcizení polohu vozidla. Výměnný akumulátor a možnost rozšíření působnosti alarmu pomocí bezdrátových periferií, dělá z tohoto alarmu perfektní bezpečnostníprvek.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku