Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Dirt Devil parní čistič DD7001 bíločervená

Dirt Devil parní čistič DD7001 bíločervená
  • Dirt Devil parní čistič DD7001 bíločervená
  • Dirt Devil parní čistič DD7001 bíločervená
  • Dirt Devil parní čistič DD7001 bíločervená
  • Dirt Devil parní čistič DD7001 bíločervená
Cena nyní (s DPH):
2377,- Kč
bez DPH
1964,-
ks


    2ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Dirt Devil
  • Kód: c_2937145

  • Parní čistič DiRT Devil 2 V 1 vám nejen poskytne parní MOP pro různé druhy půdy, ale také praktický ruční pater. Zatímco parním motem lze hygienické čištění různých podlah a povrchů, pomocí ručního čističe lze čistič páře vyčistit nábytek a osvěžovat.

    RŮZNÉ NÁSTAVCE - kromě podlahových kartáčů disponuje parní čistič DiRT Devil třemi nástavci: Vertikálním kartáčkem, bodovou tryskou a kartáčovou tryskou. Tyto trysky jsou určeny pro použití s ručně řízeným parním čističem. Bodová tryska a vertikální kartáč jsou ideální pro úzké rohy a těžko přístupná místa. Nástavec s kartáčkem pro čištění umyvadel, kamen, spár a koberců.

    PRO RŮZNÉ DRUHY PODLAH - parní čistič DiRT Devil je koncipován pro čištění tvrdých podlah, které odolávají vysokým teplotám. Kromě toho lze parní MOP použít i k regeneraci koberců. Parní čistič DiRT Devil nepoužívejte na kůži, vypouklém nábytku/podlahách, syntetických látkách, nepropustných nebo nepřipravených dřevěných podlahách a materiálech citlivých na odpařování.

    PŘIPRAVENO K použití DO 30 SEKUND - pro použití parního čističe naplní vodu do nádržky na vodu s maximální kapacitou 330 mililitrů, pokud možno destilovanou nebo demineralizovanou vodou místo vodovodní vody. Zapněte parní čistič a počkejte, až kontrolka začne blikat. To trvá maximálně 30 sekund. Poté stiskněte tlačítko páry, abyste nastavili požadované množství páry. S plnou nádržkou na vodu můžete parní čistič používat 15 minut.

    VELKÝ DOSAH - parní čistič má síťový kabel o délce 5 m. Díky tomu má parní čistič maximální dosah 5,5 metrů. To znamená, že můžete parní čistič používat na velkých plochách, aniž byste museli měnit zásuvku. Díky ohebné stopce a trojúhelníkovému kartáči snadno dosáhnete i na těžko přístupná místa.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Akční rádius: 5.5 m
    Délka kabelu: 5 m
    Barva: bíločervená
    Objem nádrže na vodu: 0.330 l
    Výkon: 1 300 W
    Kategorie produktu: parní čistič

    Obsah dodávky

    1x parní MOP
    1x kobercový kluzák
    1 x špička koncentrace
    1x malý kulatý kartáč
    1x vertikální nástroj.

    EAN: 8711252475929
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku