Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Časový spínač pro krátké časy, STAVEBNICE

Časový spínač pro krátké časy, STAVEBNICE
  • Časový spínač pro krátké časy, STAVEBNICE
  • Časový spínač pro krátké časy, STAVEBNICE
Cena nyní (s DPH):
118,97Kč
bez DPH
98,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Spínací hodiny a časové spínače

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: h_w835b

  • Nastavitelný čas 2s-40min ve třech stupních: 2s-150s, 7s-13min, 15s-40min. Zapojení s časovačem 555, jednotlivé časové bloky jsou voleny jumpery, jemné doladění trimrem. Napájení 12V/60mA, kontakt relé 125V/10APOZOR Na přiloženém schématu i návrhu TS jsou bohužel tlačítka START a STOP obráceně. Děkujeme za pochopení.
Otázky a odpovědi k tomuto produktu
    • Otázka
    • Dobrý den, lze nastavit čas 2min.zap.-8min.vyp. a tak pořád dokola ve smyčce. Dík hamr

      ptal se hamr 20.02.2019

    • Odpověď
    • Dobrý den, funguje to takto: Tento časový spínač lze použít v mnoha různých aplikacích. Řídícím prvkem je časovač NE555 v monostabilním zapojení. Časy se přepínají hrubě ve třech stupních nasazením zkratovací jumperové propojky na příslušný vývod kondenzátoru. Jemně se čas nastavuje pomocí trimru P1. Běžící čas, kdy je relé sepnuto, indikuje LED dioda D1. Po připojení napájecího napětí dojde ihned k samospuštění monostabilního klopného obvodu záporným impulsem na kondenzátor C2. Relé ihned sepne a běží čas až do konce nastavení. Další nové spuštění je možné odpojením a znovupřipojením napájení, nebo vyzkratováním kondenzátoru C2 tlačítkem, případně C2 neosazovat, obvod trvale napájet a startovat tlačítkem START do vývodu 4 IO1 dle osazovacího obrázku.


Recenze & Hodnocení výrobku