Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

B & W International outdoor.cases Typ 6800 kufřík na kameru vodotěsné

B & W International outdoor.cases Typ 6800 kufřík na kameru vodotěsné
Cena nyní (s DPH):
14044,- Kč
bez DPH
11607,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Brašny a pouzdra

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: B & W International
  • Kód: c_1914276

  • Typ 6800 nabízí díky své výšce obzvláště mnoho místa. Kufr je vybaven teleskopickou rukojetí a kolečky s lehkým chodem, a proto jej lze snadno a rychle přepravovat. Kromě toho jsou 3 rukojeti velmi praktické. Outdoor.cases od specialisty na kufry B&W International GmbH byly vyvinuty pro nejnáročnější outdoorové použití a testovány v extrémních podmínkách. Navržen pro teplotní rozsah od -30 °C do +80 °C, je stohovatelný a 100% vodotěsný podle certifikace IP67, prachotěsný, nerozbitný a nezničitelný.

    Parametry

    Barva: černá
    Vlastnosti fotobrašny: vodotěsné
    Způsob nošení: v ruce
    Vnitřní rozdělení (brašna na fotoaparát): na pevno
    Materiál: polypropylen
    Hmotnost: 11.7 kg
    Kategorie produktu: kufřík na kameru

    Výhody

    Hmotnost kufru činí cca 11,7 kg a má objem 70,9 l. Pogumovaná rukojeť umožňuje bezpečné držení při přenášení. Se jmenovkou na přední straně se dá kufřík jednoduše přiřadit určité osobě. Díky automatickému ventilu pro vyrovnání tlaku na přední straně lze kufřík bez problémů vzít do letadla. Ventil je navržen tak, aby umožňoval vstup vzduchu a zároveň bránil vstupu vody. Speciálně vyvinuté západkové zámky zajišťují pevné uzavření a nabízí jednoduché a rychlé otevření kufříku. Díky teleskopické rukojeti a kolečkům s lehkým chodem se kufr snadno přepravuje - i když je plně naložený Kufřík obsahuje vyjímatelnou vložku z omyvatelného textilního materiálu. Jednotlivé příčky mohou být individuálně vloženy pomocí suchého zipu.

    EAN: 4031541726599
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku