Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

B & G Vulcan 9 FS mapování dna

B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
  • B & G Vulcan 9 FS mapování dna
Cena nyní (s DPH):
43525,- Kč
bez DPH
35971,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: B & G
  • Kód: c_2272380

  • Vulcan
    Plotry z plachetnic Vulcan od společnosti B&G jsou při plachtění zbytečné. Ať jste zkušení jachtaři, nebo teprve začnete, je společnost Vulcan plná funkcí, které vám pomohou udělat to nejlepší z vašeho času na vodě.
    Snadno ovladatelný dotykový displej
    Tablety Vulcan pro mapování jsme intuitivně nastavili jako tablet nebo smartphone. Plochý, velmi jasný displej je dobře čitelný i na přímém slunečním světle a rychlá odezva umožňuje ovládání prstem, dokonce i při zhasnutí a drsném moři. S dotykově citlivými ovládacími prvky s funkcí zoom a odesílání můžete jednoduše zadávat traťové body a trasy a zobrazovat detaily mapy.
    Snadné přidávání bodů na trase a tras
    Nechte se bezpečně pohybovat cíli od Vulcan: Umístěte body na trase a trasy s jediným dotekem na mapě a nechte se procházet Vulcan s jasnou, intuitivní grafikou a údaji pro orientaci. Přidejte kompatibilní kartu pro využití funkce Auto-uting a nechte inteligentní software od společnosti Vulcan nejlepší a nejbezpečnější cestu k cíli.
    Lze použít vulcan jako jednoduchý mapování, jakmile jej připojíte k napájení, nebo pro rozšířené funkce. Lze jej spárovat s nástrojem rychlosti, hloubky a navijákem. Nechte se velmi pečovat o komplexní výpočty - můžete si tak relaxovat a vychutnat si plachtění.
    Pomocí SailSteer můžete okamžitě získat všechna potřebná data na přehledném displeji. Nechte se na jediné obrazovce překrývat důležité informace o větru, rychlosti, příčase, kurzu, kurzu, základní lince a trasových bodech, abyste měli přehled o všech potřebných informacích.
    Nechte si udělat vulcan tvrdou práci: Nechte se zobrazit kurz a minimalizujte čas pro dispoziční linky díky zobrazení na kartě. Podívejte se, který kurz je nejlepší a ujistěte se, že se vždy obracíte na správné místo, abyste přišli co nejúčinněji do Luv. Přílivové linky dokonce berou v úvahu časy a posuny větru, aby bylo možné najít nejrychlejší cestu k dalšímu bodu cesty.
    Naplánujte efektivně pomocí času SailingTime a buďte neustále na aktuální úrovni, jak dlouho bude trvat, než se vám stane trasa, i když je proti větru. Funkce SailingTime vypočítává čas, který potřebujete pro každý manévr rychlosti otáčení, přičemž bere v úvahu vítr a příliv, aby vám bylo možné přesně určit čas příletu na cílové místo.
    S racepanel je na startovní lince přesně to, co nastane. Vychutnejte si uživatelsky příjemné funkce, které byly dosud k dispozici pouze profesionálním navigátorům, abyste zajistili, že všichni účastníci začnete. To vám s informacemi o čase, vzdálenosti a pozici na jediném přehledném displeji.
    Kontrola programu
    Udělejte si z vulcanu srdcovku vaší lodi a přejděte k ovládání vašeho autopilota pomocí dotykového displeje Vulcan. Intuitivní ovládací prvky lze ovládat pomocí ovládacího panelu umístěného na jiném místě. Můžete změnit kurz, obracet nebo obojí. Profitujte z pokročilých plachetnických algoritmů, které dělají piloty od společnosti B&G stejně dobře jako nejlepší řídící áka - to vše přes dotykový displej od společnosti Vulcan.
    Můžete změnit kurz, obracet nebo obojí. Profitujte z pokročilých plachetnických algoritmů, které dělají piloty od společnosti B&G stejně dobře jako nejlepší řídící áka - to vše přes dotykový displej od společnosti Vulcan.
    Zobrazení obrazovky na vašem telefonu
    Vodotěsný displej od společnosti Vulcan, vhodný pro použití ve slunečním světle, poskytuje spolehlivé zobrazení navigace na ovládacím stanovišti nebo na stole. Vestavěný Wi-Fi umožňuje zobrazení a ovládání obrazovky odkudkoliv na palubě pomocí Link aplikace. Získáte tak cenově výhodné řešení se dvěma stanicemi pro zobrazení. Zajistěte vaše nastavení a traťové body nebo připojte se k bezdrátovému hotspotu nebo Wi-Fi příslušného Yachthafenu, abyste si mohli stáhnout předpověď počasí a aktualizace softwaru přímo na své zařízení. Připojte telefon přes Bluetooth, abyste přečetli textové zprávy z displeje mapování a reagovali na ně.


    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměr, hloubka: 83 mm
    Vnější výška: 171 mm
    Vnější šířka: 243 mm
    Úhlopříčka displeje (v cm): 22.86 cm
    Úhlopříčka displeje (v palcích): 9 palec
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): NMEA 2000 Micro-C port
    Napájení: přes DC vstup
    Provozní teplota (max.): +55 °C
    Provozní teplota (min.): -15 °C
    Frekvence sonaru: 455 kHz · 800 kHz · 50 kHz · 200 kHz
    Provozní napětí (text): 10 AŽ 32 V DC
    Hmotnost: 1.32 kg
    Kategorie produktu: mapování dna

    EAN: 9420024143667
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku