Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Autorádio BLOW AVH-9810

Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
  • Autorádio BLOW AVH-9810
Cena nyní (s DPH):
2053,- Kč
bez DPH
1697,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: Autorádia s CD, MP3, USB i SD

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: t_05530479

  • Autorádio BLOW AVH-9810
    Autorádio AVH-9810 od Blow s multimediálním systémem a 7palcovým barevným dotykovým displejem vám umožní přehrávat FM/AM rádio, hudbu, filmy a obrázky.

    Možnost montáže zadní kamery
    Jeden ze vstupů umístěných na zadní straně rádia umožňuje instalaci další zadní kamery (sada neobsahuje kameru). Po připojení k rádiu Blow je možné přehrávat obraz z kamery na obrazovce přehrávače. To rozhodně zlepšuje bezpečnost a komfort zejména při parkování ve ztížených podmínkách, díky čemuž už nikdy nebude problém s couváním nebo parkováním.

    Mirror Link
    Funkce, která umožňuje přenést obrazovku z telefonu na displej rádia. Komunikace mezi rádiem a smartphonem probíhá přes USB kabel. Díky zrcadlovému propojení si do autorádia přenesete například běžící navigaci, oblíbené hudební video, filmy nebo fotografie. Před použitím režimu zrcadlového odkazu je třeba spustit možnost vývojáře a ladění USB, připojit smartphone k rádiu, zobrazí se zpráva o nutnosti instalace vyhrazené aplikace, proces instalace je automatický.

    Funkční ovládání
    Tenký dálkový ovladač obsažený v sadě, ze kterého můžeme provádět všechny základní příkazy, se vejde téměř do každé přihrádky v autě. Dosah dálkového ovládání je dostatečný pro cestující v zadní části vozu pro snadné ovládání hudby.

    Pro zajištění bezpečnosti a pohodlí při jízdě umožňuje rádio připojit a nakonfigurovat tovární ovladače na volantu.

    Silný modul FM/AM
    Moderní, výkonnější modul FM/AM použitý v rádiu vám umožní přehrávat vaše oblíbené rozhlasové stanice bez rušivého rušení. Rádio má možnost uložit až 6 stanic, které lze následně rychle a pohodlně vybrat. Doplňková funkce RDS zaručuje dobrou kvalitu rozhlasového vysílání a usnadňuje ladění. Díky tomu mohou rozhlasové stanice odesílat i další informace, jako je název rádia, datum a čas, název vysílaného pořadu, názvy skladeb atd.

    Specifikace

    max. výkon: 50W x 4
    Napájení: 12V DC
    Maximální proud: 15A (max)
    Impedance: 4~8 Ohmů
    Montáž: 2 DIN
    Displej: 7palcový barevný dotykový displej
    Rozlišení: Full HD
    Bluetooth: ANO (Handsfree)
    Vstupy: USB, AUX, Micro SD
    MirrorLink: ANO
    RDS: ANO
    Podpora ovládání na volantu: ANO
    FM frekvence: 87,5 - 108MHz
    MP3 přehrávač: ANO
    Vstup pro couvací kameru: ANO
    Mikrofon: ANO
    Menu: CZ menu (můžete si vybrat i jiné jazyky, včetně angličtiny)
    Rozměry: 178 mm x 100 mm x 62 mm
Otázky a odpovědi k tomuto produktu
    • Otázka
    • Mám záujem o kúpu rádia.Ide mi hlavne o funkciu RDS,ale v popise sa píše:možnosti zapojenia MP3 prehrávača cez USB slot alebo funkciou RDS.4o to znamená?

      ptal se Daniel 28.07.2020

    • Odpověď
    • To je jen nepřesný překlad. Autorádio má standardní RDS. Tak jako většina autorádií. Tímto je myšleno, že k tomu jde přes FM transceiver připojit MP3 přehrávač a přes RDS zobrazovat názvy skladeb.


Recenze & Hodnocení výrobku