Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

audio rozhraní Steinberg UR22C vč. softwaru

audio rozhraní Steinberg UR22C vč. softwaru
  • audio rozhraní Steinberg UR22C vč. softwaru
  • audio rozhraní Steinberg UR22C vč. softwaru
Cena nyní (s DPH):
6121,- Kč
bez DPH
5059,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    1ks k dispozici
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Steinberg
  • Kód: c_2189895

  • AUDIO ROZHRANÍ 2 X 2 USB 3.0
    Vaše projekty by měly být vždy skvělé - bez ohledu na to, kde se zrovna dělíte. UR22C nabízí vynikající kvalitu zvuku v překvapivě kompaktním, odolném a mnohostranném pouzdře - ideální pro mobilní záznam a skladování na cestách s vaším počítačem nebo zařízením s iOS. UR22 zajišťuje vynikající snímky, ať jste kdekoliv.

    Vyrobte své skladby v nejlepší kvalitě
    UR22C je ideální partner pro výrobu a skladbu písní. Nabízí vstupy pro mikrofony a hudební nástroje (včetně fantomového napájení), MIDI vstupy a výstupy, monitoring bez latence s DSP efekty a spolehlivé připojení k počítači nebo iOS zařízení. UR22C má mimořádně mnohostranné použití. UR22C je vybaven dvěma prvotřídními mikrofonními předzesilovači a můžeš nahrávat v profesionální kvalitě 32 bit/192 kHz. Kvalitní komponenty zajišťují, že výkon je zaznamenáván s působivou transparentností a věrností detailů. Odolná, ale lehká konstrukce a dodávaný nahrávací software Cubase AI dělají z modelu UR22C ideálního společníka pro hudební produkci.

    Možnost přehrávání hudby kdekoli
    UR22C lze velmi snadno a rychle pořizovat kvalitní snímky. Kompaktní, odolné a přesto lehké audio rozhraní nabízí kvalitu záznamu 32 bit/192 kHz, předzesilovač D-Pre a bezproblémové připojení k zařízením s iOS přes SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 s USB-C. UR22C lze objednat s vynikajícím přenosným upínacím systémem ve studiové kvalitě. Součástí ceny je aplikace pro iOS Recording Cubasis LE, takže můžete začít ihned nahrávat na svém iPadu. App dspmixFx vám umožňuje používat dodávané DSP efekty v každém iOS audio softwaru.

    Opřete se a užívejte si nejlepší kvalitu zvuku
    Pokud si hrajete počítačové hry, nastavíte si Content nebo posloucháte jednoduše jen živé streamování, UR22C zajišťuje, že si vždy můžete vychutnat ten nejlepší zvuk. Díky audio kvalitě 32 bit/192 kHz slyšíte profesionální nahrávky s vysokým rozlišením ve své plné kráse a předzesilovače D-Pre zaručují nejvyšší kvalitu zvuku. Loopback funkce umožňuje mixovat živé audio a playback audio, v případě potřeby také s efekty pro dosažení ještě lepšího zážitku. SuperSpeed USB 3.1 Gen 1 s USB-C zajišťuje spolehlivé a rychlé připojení k DAW.

    Rozlišení audia 32 bit / 192 kHz
    Měniče série UR-C patří k nejlepším výrobním odvětvím. Vzorkovací frekvence až 192 kHz a rozlišení 32 bitů zajišťují vynikající kvalitu zvuku. Vysoce kvalitní změna je prvním důležitým kritériem kvality každé audio produkce. Při vývoji rozhraní UR-C naši designéři výrobků strávili spoustu času tím, že zjistili optimální komponenty pro vysoce kvalitní převod. Rozhraní UR-C nabízejí vedle prvotřídního zpracování řady UR optimalizovanou kvalitu zvuku, které jsme dosáhli jemným laděním komponent a montáží 32-bitových měničů. Zachycený signál je pak zachycený s maximální přesností a transparentností, takže i ty nejjemnější detaily audiosignálu můžete získat během celého výrobního procesu.

    SuperSpeed USB 3.1 s USB-C.
    UR-C rozhraní jsou vybavena USB 3.1 Gen 1 SuperSpeed připojením, který umožňuje rychlé, spolehlivé a bezproblémové připojení k počítači Mac a PC či iOS zařízení. Společně s ještě nižší latencí nově vyvinutých čipů SSP3 a nejnovějšími optimalizovanými měniči vám série UR-C poskytne pocit bezpečí během nahrávání. Protože jsou rozhraní UR-C kompatibilní i se standardem USB 2.0, získeš z nižší latence také, když váš UR-C provozujete na počítači bez připojení USB 3.

    Mimořádně odolná konstrukce
    UR-C rozhraní jsou vyrobeny podle nejvyšších standardů kvality a jsou vybaveny robustním kovovým pouzdrem, které odolá všem potížím na cestách. Pokud uděláte záznamy na místě nebo vybavíte své zařízení z jednoho místa na druhé, hrozí vždy nebezpečí nárazu, úderů, pádů nebo škrábanců. Díky vysoké kvalitě zpracování je UR-C dostatečně odolný pro mobilní použití. Nemusíte mít obavy a můžete se spolehnout na to, že vysoce kvalitní komponenty budou vždy fungovat, jakmile začne záběr.

    Monitoring bez latence s DSP efekty
    Všechny rozhraní UR-C jsou vybaveny integrovanými rozhraními DSPs. Ty umožňují nahrávat bez latence a nahrávat s efekty v jakékoli DAW. Díky čipu Yamaha SSP3 DSP získáte všechny výhody jedinečné technologie dspmixFX. Patří k nim monitoring bez latence s renomovanou REV-X Hall, Swweet Spot Morphing Channel Strip a Guitar AMP Classics v každém DAW softwaru. Pokud použíš Cubase, jsou všechny rozšířené monitorovací funkce zcela integrovány do softwarového rozhraní díky jedinečné technologii True-Integrated Monitoring. Ovládejte monitorovací funkce buď pomocí Cubase nebo pomocí samostatné aplikace dspxi Fx. Pokud použítáte rozhraní s jiným audio softwarem, můžete pomocí softwaru pro mixování dspxFx UR-C získat přístup ke všem nastavením efektů.

    Předzesilovač mikrofonu třídy a D-PRE
    Série UR-C má předzesilovač D-Pre a nabízí v této cenové třídě nedosaženou kvalitu záznamu. Známý D-Pre předzesilovač od Yamaha poskytuje obzvláště transparentní a detailní zvuk. Detailní výšky, bezvadná dynamika a sytá zaoblená hloubka frekvence jsou značkami mikrofonních předzesilovačů D-PRE. Tento velmi specifický předzesilovač je jedním z nejlepších odvětví a od svého uvedení na trh je stále chvályhodný jak zvukový profis, tak i sdělovací prostředky. Aby bylo možné zachytit a přehrávat věrný a transparentní zvuk, jsou UR-C rozhraní vybavena analogovými a/D převodníky s vysokým rozlišením, kteří podporují audio v profesionální kvalitě 32 bit/192 kHz.

    Kompatibilní s každým běžným audio softwarem
    Naše rozhraní UR-C jsou kompatibilní s každým běžným audio softwarem, který podporuje standard ASIO, Core Audio nebo WDM. Nabízí plně integrovaný monitorovací systém založený na DSP, který můžete používat kdekoli a s každým DAW. UR-CS lze bezproblémově integrovat do Cubase a téměř do jakéhokoliv jiného DAW a umožňuje monitoring bez latence s DSP efekty přes integrovaný DSP čip SSP3 a nejnovější technologii DSPMixFx.

    IOS přes CC režim
    Kombinujte váš UR-C s iOS audio aplikací, jako je Steinbergs Cubasis pro iPad, a získáte zcela mobilní nahrávací řešení. Všechny UR-C rozhraní se automaticky přepnou do class Compliant (CC) režimu, pokud jsou připojeny k iPadu nebo iPhonu. UR22C a UR44C lze napájet dokonce i z iPadu pro přes konektor USB-C. Společně s Cubasis nebo jinou iOS audio aplikací můžete s vaším UR-C snadno a intuitivně přehrávat hudbu na svém iPadu nebo iPhonu.

    Funkce Loopback pro streamování
    S funkcí Loopback rozhraní UR-C přehráváte svůj výkon zcela jednoduše živě na internetu. Pokud je funkce aktivní, zkomprosí se příchozí audio signály (jako mikrofon, kytara nebo linkový signál) s přehráváním zvuku z Cubase nebo jiného DAW softwaru. Mix se pak přenesou zpět do počítače, takže můžete svůj počítač streamovat online pomocí softwaru. Díky integrovaným efektům můžete optimalizovat své zvuky a doplnit například online karaoke o zvuk.

    Cubase AI
    Cubase AI je založen na našem oceňovaném systému hudební produkce Cubase pro a je kompletním řešením, kterým můžete vytvářet vlastní hudbu ve studiové kvalitě. Vezměte Audio nebo MIDI, profesionálně složte hudbu z vašich písní. Vše v jednom softwarovém balíčku. Cubase AI je dokonalý vstup do počítačové hudební produkce. Cubase AI je založen na audio Engine Steinberg, nabízí flexibilní směrování a plně automatické vyrovnání zpoždění. Software podporuje 48 MIDI, 16 nástrojů, 32 audio stop a 16 fyzikální vstupy. Kromě toho obsahuje Cubase AI různé kvalitní zvukové efektové procesory, univerzální pracovní stanice HALION Sonic se a Cubase MixConsole, se kterými můžete své skladby profesionálně mixovat.

    Cubasis LE
    UR-C rozhraní skvěle spolupracuje s iPadem a S CUBASIS LE je aplikace vhodná k vytvoření hudby na vašem iPadu...........“ UR-C rozhraní je velmi kvalitní a snadno se s ní pojede....“ APP je kompatibilní s vaším iPadem, který dodává zvuk. MODEL Cubasis LE vypadá jako velký bratr Cubasis a je velmi snadno ovladatelný. Nahrávat hudbu, upravovat zvuk nebo mixovat písničky je s Cubasisem mimořádně rychle od ruky. Nechte se inspirovat rozmanitými možnostmi. App podporuje až čtyři audio a čtyři MIDI stopy, je vybavena mixážním pultem s efektovými procesory ve studiové kvalitě. S CUBASIS LE vám také nabízí virtuální instrument microsonic s 25 zvuky, virtuální klávesnici, vzorkovací editor a Key editor.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Vnější výška: 47 mm
    Vnější délka: 159 mm
    Vnější šířka: 159 mm
    Vlastnosti audio rozhraní: vč. softwaru
    Hmotnost: 1000 g
    Kategorie produktu: audio rozhraní

    Výhody

    Monitoring: Monitoring bez latence s efekty
    na desce DSP:
    SSP 3 True Integrated monitoring s efekty v Cubase
    High-PSS filtru
    REV-X Hall
    Sweet Spot Morphing Channel Strip

    EAN: 4957812634311
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku