Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Anybus AWB2001 Wireless Bolt White Sunbolt Wireless Bolt™ Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet 9 V/DC, 12 V/DC, 24 V/DC, 30 V/DC 1 ks

Anybus AWB2001 Wireless Bolt White Sunbolt Wireless Bolt™ Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet 9 V/DC, 12 V/DC, 24 V/DC, 30 V/DC 1 ks
Cena nyní (s DPH):
13857,- Kč
bez DPH
11452,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: Anybus
  • Kód: c_1899848

  • S anybus Wireless Bolt můžete ovládání vašich stroj s bezdrátovou sítí. Wireless Bolt se přímo na stroji nebo na rozvaděči a umožňuje stroje přístup přes Bluetooth® nebo WLAN (Wi-fi).
    Na Anybus Wireless Bolt se přes ethernetový kabel s ovládání strojů a podporuje kromě průmyslový ethernet protokolů BACnet/IP, PROFINET, EtherNet/IP a Modbus-TCP také protokoly TCP/IP a UDP.

    Strojní WIRELESS KONFIGURACI
    Na Anybus Wireless Bolt umožňuje bezdrátově ovládat vaše robot konfiguraci nebo Můžete například na webové stránky vašich ovládání přes notebook, tablet nebo smartphone. Dosah bezdrátového spojení je až 100 m. S Wireless Bolt můžete koncepce "Postavte si barevným náramkům Device" (BYOD) a například na drahé, pevně instalované HMIs.

    Kruhový CELKOVÁ BALÍČEK
    S anybus Wireless Bolt získáte celková balíček, který, komunikační procesor a integrovaná anténa v jednotce. Nezávisle na komunikační technologii pro napájení a komunikaci vždy stejná připojení (2x9p kolíková lišta).

    Funkce a výhody: konfigurační strojů a vyhledávání závad pomocí bezdrátové síti · Strojní přístup notebook, tablet nebo smartphone jako alternativa k drahé, napevno instalovaných HMIs · Připojení mobilní nákladní a užitková vozidla jako např. AGVs (Automated Guided Vehicles) · Spojení s Cloud Service nebo vkládání live dat do SCADA systém · Funguje Ethernet a následující protokoly: BACnet/IP, EtherNet/IP, Modbus-TCP, PROFINET, TCP/UDP. (PROFINET pouze v tunel Mode nebo MAC adresy zdvojování Mode) · Jedinečná metodu pro léčbu interferencí rušení bez vlivu na bluetooth konformita nebo Interoperabilitat s jinými zařízeními · 2,4 GHz Wi-Fi umožňuje snadné připojení a identifikuje nerušený kanálů · Celkový balíček: připojení, komunikační procesor a integrovaná anténa v jednotce · Konfigurovatelný digitální vstup, např. Roaming-Verhalten. Max. Signálový kabel 3 m · Používá ARM mbed 3.0 Device IoT Platform · Současný provoz Wi-Fi a Bluetooth umožňuje bezdrátový můstky mezi oběma sítěmi nebo síťová redundantní · Bezpečnostní funkce pro bezpečný provoz v průmyslovém prostředí.

    Konfigurace
    Můžete Anybus Wireless Bolt pomocí vestavěného webové stránky. Alternativně můžete pro konfigurace AT příkazy nebo nástroje Easy režimy.

    montáž;
    Na Anybus Wireless Bolt do 50,5 mm (M50) velký otvor na stroji nebo v rozvaděči. Horní část ("přilba") je mimo a má pouzdro s IP67. Spodní díl se nachází v stroje/rozvaděči (IP21).

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozhraní (Advantech): Wi-Fi · Bluetooth · Ethernet
    Číslo výrobce: AWB2001
    Typ (výrobce): Wireless Bolt White "Sunbolt"
    Provozní napětí: 9 V/DC · 12 V/DC · 24 V/DC · 30 V/DC
    Provozní teplota (max.): 65 °C
    Provozní teplota (min.): -40 °C
    Provozní teplota (rozsah): -40 do 65 °C
    Education Product: 1
    Typ obalu: Obal neobsahující plasty
    Kategorie produktu: Wireless Bolt™

    EAN: 4053199920730
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku