Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér

ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér
  • ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér
  • ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér
  • ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér
  • ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér
  • ABUS TVVR33602 Performance Line 6kanálový (HD-TVI, IP) digitální videorekordér
Cena nyní (s DPH):
6185,- Kč
bez DPH
5112,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: NVR - síťové video rekordéry

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

DOPRAVA ZDARMA
  • Výrobce: ABUS
  • Kód: c_2616569

  • Jeden pro všechnyRekordér je ideální ideal pro hybridní, tedy pro současný provoz analogových HD a IP kamer. Také pro míchání nových kamer. Lze jej flexibilně polohovat a ukládat podle potřeby.Hybridní videorekordér zaznamenává videozáznamy až ze 6 kamer - jednoduše integruje běžný 3,5" pevný disk (příslušenství) a můžete začít. Každý ze 4 analogových HD kanálů je v případě potřeby jedním kliknutím přeměněn na další kanál pro IP kamery. Rekordér lze podle potřeby umístit, nemocně v serverech nebo jednoduše vedle monitoru, z něhož je ovládán. Velmi dobrý základ pro montáž flexibilního a profesionálního monitorovacího zařízení.Přístup ke všem funkcím se provádí pomocí zavedeného uživatelského rozhraní, případně i na dálku přes internet. Inteligentní režimy pomáhají rychle a efektivně vyhledávat scény. Vysoká komprese dat zajišťuje efektivní využití paměti. Díky tomu lze podle potřeby a v závislosti na konfiguraci nahrávat týdenní nebo měsíční nahrávání - např. ručním uvolněním nebo rozpoznáním pohybu. Uvedení do provozu je velmi rychlé: Rekordér lze připojit k domácí nebo domácí síti a pomocí počítače nebo webového prohlížeče načítat uživatelské rozhraní nebo jednoduše jej propojit s odděleným monitorem - po krátké době je vidět první živý obraz z kamery. Rychlé individuální nastavení.Při provozu v síti a pohybovém poplachu obdrží uživatel aplikace ABUS Link Station Push zprávu. App pro verzi poskytuje neomezený přístup přes mobilní telefon. Se Lite verzí zdarma: Až 60 minut/měsíc stream data (živý náhled/přehrávání).

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (š x v x h) 315 x 48 x 240 mm
    Kanálů: 6
    Rozměr, hloubka: 240 mm
    Vnější výška: 48 mm
    Vnější šířka: 315 mm
    Rozlišení (max.): 1920 x 1080 Pixel
    Kanály/princip: 6kanálový
    Vestavěná paměť: bez
    Mód záznamu: manuální · časově řízené · rozpoznání pohybu · s alarmem
    Standard přenosu signálu: HD-TVI · IP
    Horizontální rozlišení: 1920 Pixel
    Vertikální rozlišení: 1080 Pixel
    Výstupy (bezpečností technika): HDMI · VGA
    Hmotnost: 2.1 kg
    Kategorie produktu: digitální videorekordér

    Obsah dodávky

    1x 4-kanálový analogový závěs (+2kanálový IP)
    1x síťový zdroj vč. Adaptéru EU, AU a UK
    1x USB bezdrátová myš
    1 x 1 m síťový kabel
    2x baterie AAA
    Šrouby.

    Výhody

    Spolehlivě ukládá video až ze 4 analogových HD kamer a 2 IP kamer (2 nebo až 8 megapixelů); podporuje současné zobrazení více Livestream na jeden monitor (Multi-View)Zapojení kamer různých výrobců podle potřeby; ideální ideal také pro dovybavení/doplnění starších systémů (podpora TVI, AHD, CVI a CVBS); v případě potřeby lze všechny 6 kanály použít s IP kameramiRychlé vyhledání scény přehledným náhledem přehrávání; ukládá až 10 TB na pevný disk 3,5" HDD (příslušenství); silná komprimace videa H.265 Plus pro dlouhodobější záznam (v závislosti na kameře)Tenký uvedení do provozu během několika minut přímo přes monitor, nebo pomocí PC/prohlížeče a bezplatného IP-Installer softwaru ABUS (vyhledá v síti zařízení napojená na IP adresy)Zavedené uživatelské rozhraní pro konfiguraci (detekce pohybu, časové plány atd.); alarm dle potřeby varovným tónem na NVR, zobrazení na obrazovce (On Screen Display / OSD signál), e-mail a/nebo push notifikace na AppSnadná integrace do serverové skříně (standardní výška 1U) pomocí police (příslušenství); podle potřeby umístěte na rovnou plochu, např. v blízkosti monitoru, z něhož uživatel řídí rekordér (tichý provoz, bez ventilátoru).Praktický rekordér na centrálním PC pomocí bezplatného centrálního monitorovacího softwaru ABUS CMS; až 256 rekordérů a 1.024 kamer, v případě potřeby v kombinaci technologie Mix (IP, analogový HD)Snadný přístup k živému přenosu a záznamy ze smartphonu/tabletu přes ABUS Link App.

    EAN: 4043158199970
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku